Sürekli halsizlik yorgunluk uyku hali neden olur?

• Konuyu başlatan Leo
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 135
  • Cevap 4

Sürekli halsizlik yorgunluk uyku hali neden olur?

1
Merhaba saçekimiforum ailesi, Başlıkta yazdığım gibi sürekli uyku gelmesi halsizlik gibi belirtiler sizlerde de oluyor mu? Son zamanlarda fazla uyuyorum 10 saatin üzerinde ama uykumu hâlen alamıyorum. İşim çok yorucu değil genelde oturuyorum ancak yorgunluk var üzerimde çok uyuduğumdan mı kaynaklı diye düşünüyorum, erken uyanıyorum hâlen halsiz ve uykusuzum.
4 6
1
Dönemsel oluyor böyle hissiyatlar yine de yetmeyen vitaminleri öğrenip takviye almak iyidir. Önümüz kış bağışıklığı yüksek tutmak iyidir
Leo

Leo

Üye
Merhaba saçekimiforum ailesi,

Başlıkta yazdığım gibi sürekli uyku gelmesi halsizlik gibi belirtiler sizlerde de oluyor mu? Son zamanlarda fazla uyuyorum 10 saatin üzerinde ama uykumu hâlen alamıyorum. İşim çok yorucu değil genelde oturuyorum ancak yorgunluk var üzerimde çok uyuduğumdan mı kaynaklı diye düşünüyorum, erken uyanıyorum hâlen halsiz ve uykusuzum.

S

Sefa

Üye
Merhaba hocam doktora git kan değerlerine baktır belki yetmeyen bir vitamin vardır aldığında bu sorun zamanla ortadan kalkabilir.

Leo

Leo

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam doktora git kan değerlerine baktır belki yetmeyen bir vitamin vardır aldığında bu sorun zamanla ortadan kalkabilir.
Doğru söylüyorsun hocam yarın aç karnına bir kan vereyim.

K

Killbox

Üye
Geç uyuyorsan ondan uykuyu almak önemli kapalı ortamda uyku halsizlik yapabilir

M

merlin

Üye
Dönemsel oluyor böyle hissiyatlar yine de yetmeyen vitaminleri öğrenip takviye almak iyidir. Önümüz kış bağışıklığı yüksek tutmak iyidir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt