Sakal için tıraş makinesi önerisi

• Konuyu başlatan Peda
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 127
  • Cevap 2

Sakal için tıraş makinesi önerisi

1
Selam Arkadaşlar , Sakal kısaltmak için traş makinası tavsiyesi istiyorum. Sakallarımı çok fazla kesen biri olmadığım için daha pratik olan traş makinası alıp kolay bir şekilde kısaltmak kesmek istiyorum. Sakallarımı bugüne kadar jiletle çok defa kestim ve bundan dolayıda rahatsız olmaya başladım sürekli dipten kesmek bana zarar veriyor cildime. Traş makinası ile bunu kolaylıkla çözmek istiyorum. Sakal için bana tavsiteniz ne olur du? Sakalları kısaltmak adına traş makinası performası en iyi hangisi olabilir kullandığınız varsa lütfen yazabilirmisiniz.
2 6
1
Çok para akıtmanıza gerek yok orjinal traş makinası alın uygun fiyat sizi 3 5 yıl idare eder
P

Peda

Üye
Selam Arkadaşlar , Sakal kısaltmak için traş makinası tavsiyesi istiyorum. Sakallarımı çok fazla kesen biri olmadığım için daha pratik olan traş makinası alıp kolay bir şekilde kısaltmak kesmek istiyorum. Sakallarımı bugüne kadar jiletle çok defa kestim ve bundan dolayıda rahatsız olmaya başladım sürekli dipten kesmek bana zarar veriyor cildime. Traş makinası ile bunu kolaylıkla çözmek istiyorum. Sakal için bana tavsiteniz ne olur du? Sakalları kısaltmak adına traş makinası performası en iyi hangisi olabilir kullandığınız varsa lütfen yazabilirmisiniz.

P

perla

Üye
Sakal için Pahilis olan bir model var hatta hepsiburada sitesinde 850 civarında bir fiyatı vardı bulursam onu atayım

R

reghull

Üye
Çok para akıtmanıza gerek yok orjinal traş makinası alın uygun fiyat sizi 3 5 yıl idare eder

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
34
Toplam ziyaretçi
49

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt