Şakaklarda minoxil saç çıkarmıyor

• Konuyu başlatan merttaha
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 179
  • Cevap 2

Şakaklarda minoxil saç çıkarmıyor

1
Minoxili kendim yaptım n11 satıcısından aldım sordum orjinal dedi 6 ay oldu şakaklarda hiç gelişme yok tüylenme dahi olmadı 100 ml 5.gr kattım etil alkol, ppg ve distile su katarak yaptım. Neden etkisi olmadı acaba?
2 6
1
Alışveriş sitelerinde satılan minoxiller kalitesiz olabiliyor hammadde tedarikçisinden 1 kg alıp ortak paylaşmak daha doğru olur
M

merttaha

Üye
Minoxili kendim yaptım n11 satıcısından aldım sordum orjinal dedi 6 ay oldu şakaklarda hiç gelişme yok tüylenme dahi olmadı 100 ml 5.gr kattım etil alkol, ppg ve distile su katarak yaptım. Neden etkisi olmadı acaba?

N

Nix123

Üye
Ürünün orijinalliğinden emin olmak için peçeteye biraz çamaşır suyu döküp bir fıs minox sıkın. Peçete turuncuya dönüyor orijinalse. Ben böyle biliyorum. Kullanmaya başladığınız ilk zamanlarda bazen kalbiniz hızlı atabilir veya baş ağrısı yaşayabilirsiniz yada pullanma gibi sorunlar. Bunları yaşadıysanız minoxta bir sorun yoktur herhalde. Uzun zaman da kullanmışsınız. Belki orijinal değildir.

L

Lemos

Üye
Alışveriş sitelerinde satılan minoxiller kalitesiz olabiliyor hammadde tedarikçisinden 1 kg alıp ortak paylaşmak daha doğru olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
34
Toplam ziyaretçi
49

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt