Soru Saçları her gün yıkamak zarar mı?

• Konuyu başlatan Crazy34
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 145
  • Cevap 2

Saçları her gün yıkamak zarar mı?

1
Arkadaşlar, saçlarımda wax kullanıyorum ve sadece suyla duruladığımda wax tamamen çıkmıyor. Her gün saçlarımı sabunlamayı düşünüyorum ama bunun bir zararı olur mu sizce?
2 6
1
Saçları her gün yıkamak zararlı değil. Zaten gün içerisinde dışarıda okadar pisliğe kire maruz kalıyor saç. Ekstra terlediğimizde saç derisi gün sonuna doğru yağlanıyor. Dışarıda ki pis koku saça çok çabuk siniyor. Bunun gibi bir çok sebepten dolayı saçları gün aşırı yıkamak lazım zaten. Ertesi gün o saç çekilmez. İçeriği temiz bir şampuan bulabilirsin saç yapına göre.
C

Crazy34

Üye
Arkadaşlar, saçlarımda wax kullanıyorum ve sadece suyla duruladığımda wax tamamen çıkmıyor. Her gün saçlarımı sabunlamayı düşünüyorum ama bunun bir zararı olur mu sizce?

P

Panelist

Üye
Zararı olmaz ama saç derisinin pH dengesini bozup aşırı yağlanmaya sebep olabilir bitkisel yumuşak bir şampuanla yıkarsan daha iyi olur.

N

Nix123

Üye
Saçları her gün yıkamak zararlı değil. Zaten gün içerisinde dışarıda okadar pisliğe kire maruz kalıyor saç. Ekstra terlediğimizde saç derisi gün sonuna doğru yağlanıyor. Dışarıda ki pis koku saça çok çabuk siniyor. Bunun gibi bir çok sebepten dolayı saçları gün aşırı yıkamak lazım zaten. Ertesi gün o saç çekilmez. İçeriği temiz bir şampuan bulabilirsin saç yapına göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt