Saçına badem yağı kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan DeCitron
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 295
  • Cevap 1

Saçına badem yağı kullananlar yorumları

1
Arkadaşlar saç gürleştirmek için tatlı badem yağı kullananlar var mı, berber arkadaşım haftada 2 defa saç diplerine bu yağı sürüp masaj yapıyormuş saç derisinde kan dolaşımını hızlandırarak antioksidan etkisi ile köklerdeki inflamsyonu azaltarak ağrıya, kaşıntılara alerjik reaksiyona çok iyi geliyormuş. Badem yağını saç diplerine sürüp bone ile kapatıp gece boyu bekletiyormuş sabahta saçı yıkıyorum söyledi. Bana önerdi genetik dökülmeye normal dökülmelere faydası yüksekmiş. Badem yağı kullananlar var mı faydasını görenler tecrübelerini aktarabilir mi?
1 6
1
Arkadaşım kaş ve kirpiklerine hint yağı sürüyordu iyi bence, badem yağını tavsiye etmem, saçları önce parlatıp sonra kurutur, öyle bir şey badem yağı, genetik dökülmeyede faydası yoktur diyorum.
D

DeCitron

Üye
Arkadaşlar saç gürleştirmek için tatlı badem yağı kullananlar var mı, berber arkadaşım haftada 2 defa saç diplerine bu yağı sürüp masaj yapıyormuş saç derisinde kan dolaşımını hızlandırarak antioksidan etkisi ile köklerdeki inflamsyonu azaltarak ağrıya, kaşıntılara alerjik reaksiyona çok iyi geliyormuş. Badem yağını saç diplerine sürüp bone ile kapatıp gece boyu bekletiyormuş sabahta saçı yıkıyorum söyledi. Bana önerdi genetik dökülmeye normal dökülmelere faydası yüksekmiş. Badem yağı kullananlar var mı faydasını görenler tecrübelerini aktarabilir mi?

N

Niko21

Üye
Arkadaşım kaş ve kirpiklerine hint yağı sürüyordu iyi bence, badem yağını tavsiye etmem, saçları önce parlatıp sonra kurutur, öyle bir şey badem yağı, genetik dökülmeyede faydası yoktur diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
63
Toplam ziyaretçi
103

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt