E
excalibu
Üye
Merhaba değerli forum üyeleri, dün berbere gittim normal traşımı olurken kafamın arka sol ense bölgemde saçkıran oluşmuş saçlar kapattığı için benim bundan haberim yoktu. Berber farkında mısın saç kıranlar var deyince olay ortaya çıktı. Saçımın arkasında 3 tane var 1 tanesi 1tl bozuk para büyüklüğünde olmak üzere diğerli küçük 5 kuruş büyüklüğünde olmak üzere dökülmeler mevcut. Hiç farkında değildim, dün anlaşıldı şimdiye kadar böyle bir şey başıma gelmedi, ailemde de saç kıran olan kimse yok. Saçlarım uzun olduğu için o bölgenin üzerini kapatıyormuş çevremde de kimse farkına varıp bana söylemedi. Aynada biraz bakınca berbere çok kesmemesini söyledim o da zaten gözğkmesin diye fazla saçımı kesmedi. Şuan saçları biraz uzun tuttuğum için dışarıdan belli olmuyor ama saçları aralayınca kabak gibi ortaya çıkıyor. Bu durum baya canımı sıktı geçmezse bu şekil kalırsa ne yapacam. Doktora gitmeyi düşünüyorum ama kesin bir tedavisi yokmuş.
İnternette ve çevremde biraz araştırma yaptım nedeni stres falan diyorlar üzüntü tasalanma ama ben çok stres yapan, depresyon gibi durumlar hiç yaşamadım. Üzgünde değilim bilinen bir hastalığında yok kendi kendine ortaya çıktı. Ailemde biraz şaşırdı doktora gitmemi söylüyorlar.
Doktora gitcem ama daha önce saç kıran olanlar var mı çözümünü nasıl yaptılar anlayabilirler mi?
İnternette ve çevremde biraz araştırma yaptım nedeni stres falan diyorlar üzüntü tasalanma ama ben çok stres yapan, depresyon gibi durumlar hiç yaşamadım. Üzgünde değilim bilinen bir hastalığında yok kendi kendine ortaya çıktı. Ailemde biraz şaşırdı doktora gitmemi söylüyorlar.
Doktora gitcem ama daha önce saç kıran olanlar var mı çözümünü nasıl yaptılar anlayabilirler mi?