B
Bluex
Üye
Merhaba değerli forum arkadaşları, yakın zamanda saç ekimi yaptırmayı planlıyorum ve spor yapmayı seven biri olarak ekim sonrası spor aktivitelerime ne kadar süre ara vermem gerektiğini merak ediyorum. Saç ektirdikten sonra spor yapmak mümkün mü? Özellikle koşu, ağırlık kaldırma gibi yoğun fiziksel aktiviteler ekim bölgesine zarar verir mi?
Ekim sonrası ne kadar süre dinlenmek gerekiyor? Spor yapmaya ne zaman ve nasıl başlamak en sağlıklısı olur? Deneyimlerinizi ve bu konuda doktorlarınızın verdiği tavsiyeleri paylaşırsanız çok sevinirim.
Tecrübelerinizi paylaşırsanız, hem benim hem de benzer durumu yaşayan diğer arkadaşlar için çok faydalı olacaktır. Lütfen yorum yapın şimdiden teşekkürler.
Ekim sonrası ne kadar süre dinlenmek gerekiyor? Spor yapmaya ne zaman ve nasıl başlamak en sağlıklısı olur? Deneyimlerinizi ve bu konuda doktorlarınızın verdiği tavsiyeleri paylaşırsanız çok sevinirim.
Tecrübelerinizi paylaşırsanız, hem benim hem de benzer durumu yaşayan diğer arkadaşlar için çok faydalı olacaktır. Lütfen yorum yapın şimdiden teşekkürler.