Soru Saç ekimi sonrası hairforte sprey kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Akinso
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 151
  • Cevap 1

Saç ekimi sonrası hairforte sprey kullananlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda saç ekimi yaptırdım ve süreci en iyi şekilde desteklemek için araştırmalar yapıyorum. Takviye olarak xpecia ve biotin 2.5 tablet kullanmaya karar verdim ve bu ürünleri sipariş ettim. Ancak, hairforte ve benzeri saç spreyleri kullanma konusunda farklı görüşler var, bu yüzden konuyla ilgili net bir karar veremedim. Benim için en önemli kriter, kullanacağım ürünlerin yan etkisiz ve güvenli olması. Özellikle erkeklik hormonları üzerinde olumsuz bir etkisi olmaması gerekiyor. Yeni saç çıkarmak gibi bir beklentim yok; amacım ekim bölgesindeki şok dökülmeyi yavaşlatmak ve iyileşme sürecini hızlandırmak. Eğer bu spreyler bu konuda fayda sağlıyorsa ve ekim bölgesine zarar vermiyorsa kullanmayı düşünüyorum. Sizlerin bu tür spreyler hakkında deneyim ve önerilerinizi merak ediyorum. Hairforte ya da benzeri ürünler kullandıysanız, memnun kaldınız mı? Şok dökülme sürecine ve iyileşmeye gerçekten katkısı oldu mu? Yan etkilerle karşılaştınız mı? Her türlü görüş ve tavsiyenizi paylaşırsanız çok sevinirim.
1 6
1
Bende kullanmıştım xpecia, biotin, hairforte kullandım 65 gündür herhangi bir yan etki yaşamadım.
A

Akinso

Üye
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda saç ekimi yaptırdım ve süreci en iyi şekilde desteklemek için araştırmalar yapıyorum. Takviye olarak xpecia ve biotin 2.5 tablet kullanmaya karar verdim ve bu ürünleri sipariş ettim. Ancak, hairforte ve benzeri saç spreyleri kullanma konusunda farklı görüşler var, bu yüzden konuyla ilgili net bir karar veremedim.

Benim için en önemli kriter, kullanacağım ürünlerin yan etkisiz ve güvenli olması. Özellikle erkeklik hormonları üzerinde olumsuz bir etkisi olmaması gerekiyor. Yeni saç çıkarmak gibi bir beklentim yok; amacım ekim bölgesindeki şok dökülmeyi yavaşlatmak ve iyileşme sürecini hızlandırmak. Eğer bu spreyler bu konuda fayda sağlıyorsa ve ekim bölgesine zarar vermiyorsa kullanmayı düşünüyorum.

Sizlerin bu tür spreyler hakkında deneyim ve önerilerinizi merak ediyorum. Hairforte ya da benzeri ürünler kullandıysanız, memnun kaldınız mı? Şok dökülme sürecine ve iyileşmeye gerçekten katkısı oldu mu? Yan etkilerle karşılaştınız mı? Her türlü görüş ve tavsiyenizi paylaşırsanız çok sevinirim.

D

Dertli

Üye
Bende kullanmıştım xpecia, biotin, hairforte kullandım 65 gündür herhangi bir yan etki yaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
8
Toplam ziyaretçi
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt