Saç ekimi sonrası coraspin kullanımı

• Konuyu başlatan nail
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 6

Saç ekimi sonrası coraspin kullanımı

1
Arkadaşlar saç ektirdim 3 ay boyunca kan sulandırıcı coraspin kullanmam gerektiği söylendi sizin bilginiz var mı bu ilaç hakkinda ne amaçla kullanılıyor yardım lütfen?
6 6
1
saç ekim merkezleri genel olarak coraspirin kullanımını öneriyor kullanın 1 , 2 ay en azından
N

nail

Üye
Arkadaşlar saç ektirdim 3 ay boyunca kan sulandırıcı coraspin kullanmam gerektiği söylendi sizin bilginiz var mı bu ilaç hakkinda ne amaçla kullanılıyor yardım lütfen?

B

buluş

Üye
Bende merak ediyorum bu coraspini galiba kan sulandirici oldugundan ekilen saçlar daha hizli beslenin diye öneriliyor genelde bi ilac kalp hastalarına veriliyormus normal saglikli biri bunu kullaninca yan etkisi falan olur mu bilemem galiba aspirin ile ayni olmasi lazim

lusyus

lusyus

Üye
Kaç mg kullanımı önerildi arkadaşım

@

@ron

Üye
Saç ekimi sonrası sigara kullanımı yapiyormusunuz

N

nail

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kullanıyordum bıraktım şuan kullanmıyorum

K

kelkafa

Üye
Genelde doktorlar kan pıhtılaşma riski ve saç köklerinde daha hızlı kan akışı olsun diye öneriyorlar ama şöyle bir durumda var salisilik asit saç büyümesi için gerekli olan yararlı prostaglandinleride inhibe ediyor bunun sonucu nasıl olur bilemiyorum

revivo

revivo

Üye
saç ekim merkezleri genel olarak coraspirin kullanımını öneriyor kullanın 1 , 2 ay en azından

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
52
Çevrim içi ziyaretçiler
91
Toplam ziyaretçi
143
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt