Saç ekimi öncesi çizgi ve sıklık provası için site önerisi: hairsimulate.com (Deneyen var mı?)

• Konuyu başlatan hsn9951
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 5
  • Cevap 0

Saç ekimi öncesi çizgi ve sıklık provası için site önerisi: hairsimulate.com (Deneyen var mı?)

1
Selamlar herkese, Uzun süredir saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve şu sıralar yoğun bir araştırma sürecindeyim. Ön çizgimin nasıl duracağı, kaç greftle nasıl bir yoğunluk (sıktık) elde edilebileceği kafamı çok kurcalıyor. Çoğu merkez klinikte görüşmeden net bir şey söylemiyor ya da herkes farklı bir çizgi öneriyor. Geçenlerde araştırma yaparken [URL='https://hairsimulate.com/']Hair transplant simulation[/URL] sitesine denk geldim. Sıradan yüz değiştirme veya shop programları gibi değil, direkt saç ekimi odaklı bir [URL='https://hairsimulate.com/'][B]hair transplant simulator[/B][/URL] (saç ekim simülatörü) yapmışlar. Fotoğrafınızı yükleyip ön çizgisini, saç yönünü ve ekilecek alanı kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Ben kendi üzerimde biraz denedim ve beklentimi netleştirmek açısından bayağı faydalı oldu ama yine de buradaki tecrübeli arkadaşlara sormak istedim: [LIST] [*]Bu siteyi daha önce kullanan ve ardından saç ekimi yaptıran oldu mu? [*]Sitedeki yapay zeka simülasyonunun verdiği sonuç, gerçek operasyon sonrasına ne kadar yakın çıkıyor? [*]Klinikteki doktorla görüşmeye giderken bu simülatörden aldığımız çıktıları göstermek sizce mantıklı mı, doktorların buna yaklaşımı nasıl olur? [/LIST]
0 6
1
Selamlar herkese, Uzun süredir saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve şu sıralar yoğun bir araştırma sürecindeyim. Ön çizgimin nasıl duracağı, kaç greftle nasıl bir yoğunluk (sıktık) elde edilebileceği kafamı çok kurcalıyor. Çoğu merkez klinikte görüşmeden net bir şey söylemiyor ya da herkes farklı bir çizgi öneriyor. Geçenlerde araştırma yaparken [URL='https://hairsimulate.com/']Hair transplant simulation[/URL] sitesine denk geldim. Sıradan yüz değiştirme veya shop programları gibi değil, direkt saç ekimi odaklı bir [URL='https://hairsimulate.com/'][B]hair transplant simulator[/B][/URL] (saç ekim simülatörü) yapmışlar. Fotoğrafınızı yükleyip ön çizgisini, saç yönünü ve ekilecek alanı kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Ben kendi üzerimde biraz denedim ve beklentimi netleştirmek açısından bayağı faydalı oldu ama yine de buradaki tecrübeli arkadaşlara sormak istedim: [LIST] [*]Bu siteyi daha önce kullanan ve ardından saç ekimi yaptıran oldu mu? [*]Sitedeki yapay zeka simülasyonunun verdiği sonuç, gerçek operasyon sonrasına ne kadar yakın çıkıyor? [*]Klinikteki doktorla görüşmeye giderken bu simülatörden aldığımız çıktıları göstermek sizce mantıklı mı, doktorların buna yaklaşımı nasıl olur? [/LIST]
H

hsn9951

Üye
Selamlar herkese,

Uzun süredir saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve şu sıralar yoğun bir araştırma sürecindeyim. Ön çizgimin nasıl duracağı, kaç greftle nasıl bir yoğunluk (sıktık) elde edilebileceği kafamı çok kurcalıyor. Çoğu merkez klinikte görüşmeden net bir şey söylemiyor ya da herkes farklı bir çizgi öneriyor.

Geçenlerde araştırma yaparken Hair transplant simulation sitesine denk geldim. Sıradan yüz değiştirme veya shop programları gibi değil, direkt saç ekimi odaklı bir hair transplant simulator (saç ekim simülatörü) yapmışlar. Fotoğrafınızı yükleyip ön çizgisini, saç yönünü ve ekilecek alanı kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

Ben kendi üzerimde biraz denedim ve beklentimi netleştirmek açısından bayağı faydalı oldu ama yine de buradaki tecrübeli arkadaşlara sormak istedim:

• Bu siteyi daha önce kullanan ve ardından saç ekimi yaptıran oldu mu?
  • Sitedeki yapay zeka simülasyonunun verdiği sonuç, gerçek operasyon sonrasına ne kadar yakın çıkıyor?
  • Klinikteki doktorla görüşmeye giderken bu simülatörden aldığımız çıktıları göstermek sizce mantıklı mı, doktorların buna yaklaşımı nasıl olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
6
Toplam ziyaretçi
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt