Saç Ekimi İçin Uygun Yaş Nedir?

• Konuyu başlatan Creative
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 176
  • Cevap 2

Saç Ekimi İçin Uygun Yaş Nedir?

1
Saç ekimi yaptırmak için bayağıdır düşünüyorum Ancak son yılda fiyatların çok yüksek seviyeye gelmesi ve gördüğüm Ekim sonuçlarının istediğim gibi olmamasından dolayı karar veremiyorum. Saç ekimini güzel yapan birkaç merkez var aklımda ancak bunların fiyatları da çok uçuk seviyede. Bu doktorlar da bazıları proskar ilacını kullanmayı öneriyorlar. Ben zaten ilaç kullanmak istemediğim için saç ekim yaptırmayı düşünüyorum. Saçların 20 yaşında dökülmeye başladı ve belli bir süre ilaçlarla korumayı başardım Ancak şu an sınavlardan dolayı ilaç kullanamıyorum çünkü okul hayatımı çok olumsuz etkiliyor. Şu an yaşım 26 saç ektirmek için çok erken olduğunu düşünüyorum çünkü var olan saçlar dökülmeye devam edecek. Saçlarım var ama ön bölgeler epey seyreldi. Sizce ektireyim mi yoksa ilaç mı kullanmaya başlayım.
2 6
1
Kişinin saç durumuna bağlı eğer aşırı dökülme ve kellik yaşa göre uygun değilse ekim yaptırılabilir ama ilk önce ilaç ve losyon tedavisi uygulayıp ona göre karar verilmelidir.
C

Creative

Üye
Saç ekimi yaptırmak için bayağıdır düşünüyorum Ancak son yılda fiyatların çok yüksek seviyeye gelmesi ve gördüğüm Ekim sonuçlarının istediğim gibi olmamasından dolayı karar veremiyorum. Saç ekimini güzel yapan birkaç merkez var aklımda ancak bunların fiyatları da çok uçuk seviyede. Bu doktorlar da bazıları proskar ilacını kullanmayı öneriyorlar. Ben zaten ilaç kullanmak istemediğim için saç ekim yaptırmayı düşünüyorum.

Saçların 20 yaşında dökülmeye başladı ve belli bir süre ilaçlarla korumayı başardım Ancak şu an sınavlardan dolayı ilaç kullanamıyorum çünkü okul hayatımı çok olumsuz etkiliyor.

Şu an yaşım 26 saç ektirmek için çok erken olduğunu düşünüyorum çünkü var olan saçlar dökülmeye devam edecek. Saçlarım var ama ön bölgeler epey seyreldi. Sizce ektireyim mi yoksa ilaç mı kullanmaya başlayım.

P

Player

Üye
Bende ektirmedim ilaç tedavisi uyguluyorum ekim fiyatları pahalı iyi yerde çok az fiyatları uygun olanlarda güvenmiyom

L

lastmorn

Üye
Kişinin saç durumuna bağlı eğer aşırı dökülme ve kellik yaşa göre uygun değilse ekim yaptırılabilir ama ilk önce ilaç ve losyon tedavisi uygulayıp ona göre karar verilmelidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
47
Çevrim içi ziyaretçiler
76
Toplam ziyaretçi
123

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt