C
Creative
Üye
Saç ekimi yaptırmak için bayağıdır düşünüyorum Ancak son yılda fiyatların çok yüksek seviyeye gelmesi ve gördüğüm Ekim sonuçlarının istediğim gibi olmamasından dolayı karar veremiyorum. Saç ekimini güzel yapan birkaç merkez var aklımda ancak bunların fiyatları da çok uçuk seviyede. Bu doktorlar da bazıları proskar ilacını kullanmayı öneriyorlar. Ben zaten ilaç kullanmak istemediğim için saç ekim yaptırmayı düşünüyorum.
Saçların 20 yaşında dökülmeye başladı ve belli bir süre ilaçlarla korumayı başardım Ancak şu an sınavlardan dolayı ilaç kullanamıyorum çünkü okul hayatımı çok olumsuz etkiliyor.
Şu an yaşım 26 saç ektirmek için çok erken olduğunu düşünüyorum çünkü var olan saçlar dökülmeye devam edecek. Saçlarım var ama ön bölgeler epey seyreldi. Sizce ektireyim mi yoksa ilaç mı kullanmaya başlayım.
Saçların 20 yaşında dökülmeye başladı ve belli bir süre ilaçlarla korumayı başardım Ancak şu an sınavlardan dolayı ilaç kullanamıyorum çünkü okul hayatımı çok olumsuz etkiliyor.
Şu an yaşım 26 saç ektirmek için çok erken olduğunu düşünüyorum çünkü var olan saçlar dökülmeye devam edecek. Saçlarım var ama ön bölgeler epey seyreldi. Sizce ektireyim mi yoksa ilaç mı kullanmaya başlayım.