Saç dökülmesi için vitamin kullananlar

• Konuyu başlatan Sacsizman
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 383
  • Cevap 1

Saç dökülmesi için vitamin kullananlar

1
Arkadaşlar saç dökülmesi için en iyi hangi vitaminleri kullanırsak gerçekten etkisi olur. Malum genlerden gelen saç dökülmelerine vitaminlerin etkisi yok deniyor sizcede doğrumudur bu. Ben 5mg biotin kullandım ve saç tellerimi kalınlaştırdı ama dökülen saçları geri çıkarmıyor. Çinko, b6, saw palmetto, ginseng kullanıp sonuçlarını gören varmı neler kullanılmasını önerirsiniz saç için multi vitaminler var tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
1 6
1
Önerim medobiocomplex-e içerik olarak tam saç vitamini içeriğini incelersen gerekli olan vitaminler bulunuyor diğer markalarda oranları düşük biraz.
S

Sacsizman

Üye
Arkadaşlar saç dökülmesi için en iyi hangi vitaminleri kullanırsak gerçekten etkisi olur. Malum genlerden gelen saç dökülmelerine vitaminlerin etkisi yok deniyor sizcede doğrumudur bu. Ben 5mg biotin kullandım ve saç tellerimi kalınlaştırdı ama dökülen saçları geri çıkarmıyor. Çinko, b6, saw palmetto, ginseng kullanıp sonuçlarını gören varmı neler kullanılmasını önerirsiniz saç için multi vitaminler var tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

K

Kemal88

Üye
Önerim medobiocomplex-e içerik olarak tam saç vitamini içeriğini incelersen gerekli olan vitaminler bulunuyor diğer markalarda oranları düşük biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
109
Robots
19

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt