Rozana minoxidil plus %10 kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Kelaynak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 3K
  • Cevap 5

Rozana minoxidil plus %10 kullananlar var mı?

1
Merhaba arkadaşlar saç ürünlerini araştırırken böyle bir ürüne rast geldim yeni çıkmış sanırım içinde %10 minoxidil var. Ürün açıklaması şu şekilde; Rozana Minoxidil Sprey plus %10 Kompozisyon: Sprey bazı Minoxidil %10, Pantothenic acid Vitamin B5, Hint yağı Silikon yağı saçların yeniden uzamasını teşvik etme potansiyeli sağlar. Doğal saç uzamasına yardımcı olur, dökülmeleri önler ve seyrelmiş saçları tekrar çıkmasını sağlar ve birinci kelliği tedavi eder. İçeriğideki çift formülü sayesinde saç dökülmesini ve seyrelemeleri önler saçları kalınlaştırır. Saç deresi enfeksiyonlarını ortadan kaldırır ve kafa derisi sağlığını korumaya yardımcı olur. Donuk ve kırılgan saçların daha gür ve parlak uzamalarımı sağlar saçları canlılığını geri kazandırır. Rozana Minoxidil Nasıl kullanır: saç diplerine uygulayın 5 dk nazikçe masaj yaparak saç derisine az miktarda sprey uygulayın, ardından iyice yıkayın ve en iyi sonucu almak için günde iki kez sabah ve akşam uygulayın. Haftada 3-4 kez kullanılması tavsiye edilir. En iyi sonucu almak için 8 ay düzenli kullanılması tavsiye edilir. Bu ürünün 3 çeşidi birde şampuanı var, özellikle şampuan içinde %2 minoxil varmış; [LIST] [*]Rozana Minoxidil Plus %2 Kadınlara Özel Sprey 100 Ml [*]Rozana Minoxidil Plus %5 Erkeklere Özel Sprey 100 Ml [*]Rozana Minoxidil Plus %10 Sprey 100 Ml [*]Rozana Minoxidil Plus %2 Şampuan 150 Ml [/LIST] [ATTACH type="full"]2204[/ATTACH]
5 6
1
Yeni görüyorum bu markayı :)
K

Kelaynak

Üye
Merhaba arkadaşlar saç ürünlerini araştırırken böyle bir ürüne rast geldim yeni çıkmış sanırım içinde %10 minoxidil var. Ürün açıklaması şu şekilde;

Rozana Minoxidil Sprey plus %10 Kompozisyon: Sprey bazı Minoxidil %10, Pantothenic acid Vitamin B5, Hint yağı Silikon yağı saçların yeniden uzamasını teşvik etme potansiyeli sağlar.

Doğal saç uzamasına yardımcı olur, dökülmeleri önler ve seyrelmiş saçları tekrar çıkmasını sağlar ve birinci kelliği tedavi eder.

İçeriğideki çift formülü sayesinde saç dökülmesini ve seyrelemeleri önler saçları kalınlaştırır.

Saç deresi enfeksiyonlarını ortadan kaldırır ve kafa derisi sağlığını korumaya yardımcı olur.

Donuk ve kırılgan saçların daha gür ve parlak uzamalarımı sağlar saçları canlılığını geri kazandırır.

Rozana Minoxidil Nasıl kullanır: saç diplerine uygulayın 5 dk nazikçe masaj yaparak saç derisine az miktarda sprey uygulayın, ardından iyice yıkayın ve en iyi sonucu almak için günde iki kez sabah ve akşam uygulayın. Haftada 3-4 kez kullanılması tavsiye edilir. En iyi sonucu almak için 8 ay düzenli kullanılması tavsiye edilir.

Bu ürünün 3 çeşidi birde şampuanı var, özellikle şampuan içinde %2 minoxil varmış;

• Rozana Minoxidil Plus %2 Kadınlara Özel Sprey 100 Ml
  • Rozana Minoxidil Plus %5 Erkeklere Özel Sprey 100 Ml
  • Rozana Minoxidil Plus %10 Sprey 100 Ml
  • Rozana Minoxidil Plus %2 Şampuan 150 Ml
Rozana minoxidil plus %10 kullananlar yorumları.jpeg

H

Hakan

Üye
Cok iyi bir ürüne benziyor içinde vitamin de var icinde fiyatı120 tl ymis aslinda alip yarisini su ile karistirsak yuzde 5 min 60 tl ye gelir. Gercekten yuzde 10 mu acaba kullanan var mıdır?

L

Luiz

Üye
Rozana minoxil değil de bana daha çok Lozano gibi geldi

J

jamesblond

Üye
Nasıl kullanır burayı anlamadım 5 dakika nazikçe masaj yaparak saç derisine az miktarda sprey uygulayın, ardından iyice yıkayın ve en iyi sonucu almak için işlemi birkaç kez tekrarlayın. Haftada 3-4 kez kullanılması tavsiye edilir.

Böyle kullanım önerisi olan bir ürün nasıl ciddiye alınabilir?

K

Kadan

Üye
Nasıl kullanır burayı anlamadım 5 dakika nazikçe masaj yaparak saç derisine az miktarda sprey uygulayın, ardından iyice yıkayın ve en iyi sonucu almak için işlemi birkaç kez tekrarlayın. Haftada 3-4 kez kullanılması tavsiye edilir.

Böyle kullanım önerisi olan bir ürün nasıl ciddiye alınabilir?
Satan kişi sanırım tam bilmiyor nasıl kullanılacağını

U

Usta

Üye
Yeni görüyorum bu markayı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
109

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt