Oral minoxidil kullanmak daha etkili olur mu?

• Konuyu başlatan Cardozo
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 440
  • Cevap 2

Oral minoxidil kullanmak daha etkili olur mu?

1
Arkadaslar ben topikal minoxidil kullanmak istemediğim için oral yoldan tablet minoxidil kullanmak istiyorum o yuzden sorunu oral ilaclarla halletmek istiyorum hem daha pratik olur işimden dolayı herfğn düzenli minoxidil kullanamam birde topikal urün saçımı mahvediyor alkol felan içerdigi için bu ilacın oral tablet varsa 2 gunde bir kullanabilirim diye düşünüyorum bana temin edecek arkadaşlar var mı?
2 6
1
Haftada 2 kere kullanilirsa cok sorun yaratmaz aslinda diye dusunuyorum
C

Cardozo

Üye
Arkadaslar ben topikal minoxidil kullanmak istemediğim için oral yoldan tablet minoxidil kullanmak istiyorum o yuzden sorunu oral ilaclarla halletmek istiyorum hem daha pratik olur işimden dolayı herfğn düzenli minoxidil kullanamam birde topikal urün saçımı mahvediyor alkol felan içerdigi için bu ilacın oral tablet varsa 2 gunde bir kullanabilirim diye düşünüyorum bana temin edecek arkadaşlar var mı?

MORDOR

MORDOR

Moderatör
Minoxil aslen tansiyon ilacı olduğu için oral bulabileceğinizi zannetmiyorum. Ülkemizde satışıda yok. Varsa da tansiyon ilaçları için vardır, saç için kullanımı önerilmeyen bir durumdur.

C

Cardozo

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haftada 2 kere kullanilirsa cok sorun yaratmaz aslinda diye dusunuyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
29
Toplam ziyaretçi
46

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt