Oral minoxidil kullanan var mı?

• Konuyu başlatan Rossi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 515
  • Cevap 4

Oral minoxidil kullanan var mı?

1
Arkadaşlar haftada 3 gün spor yapmaya çıkıyorum eve geç geldiğimde yorgun oluyorum ve saçlarım terli ve yağlı oluyor üşendiğim için dus almaya üseniyorum dolayısıyla minoxidilde kullanamıyorum. Böyle zamanlarda minoxidil spreyi oral olarak ağzıma yarım fıs kadar sıksam bir problem yaşarmıyım sizce? Sizler ne dersiniz ama bu şekil çok seyrek oluyor ayda 3 defa falan.
4 6
1
Aslında içinde propilen glikol, etil alkol ve distile su var bunlar içinde karıştığı için zararsız olur mu bilemem. Losyonda 1 damla yaklaşık 0.05 ml oda 2.5 mg minoksidile denk geliyor. Loniten tabletler mesela 5 mg 10 mg var.
R

Rossi

Üye
Arkadaşlar haftada 3 gün spor yapmaya çıkıyorum eve geç geldiğimde yorgun oluyorum ve saçlarım terli ve yağlı oluyor üşendiğim için dus almaya üseniyorum dolayısıyla minoxidilde kullanamıyorum. Böyle zamanlarda minoxidil spreyi oral olarak ağzıma yarım fıs kadar sıksam bir problem yaşarmıyım sizce? Sizler ne dersiniz ama bu şekil çok seyrek oluyor ayda 3 defa falan.

L

lastmorn

Üye
Yapmanı tavsiye etmem prospektusünü oku oral kullanıp kullanılmayacağı yazıyordur

B

berqan

Üye
Oral minoxidil Türkiye'de bulunmadığı için minoxidil solüsyonlardan 2 damlası yaklaşık 3 mg ediyor. Bir bardak suya 2 damla damlatıp sabah akşam birer kez içsek ne olur sizce?

G

Green

Üye
@berqan, Hiç olacak iş mi? Deneme öyle birsey

K

Kami

Üye
Aslında içinde propilen glikol, etil alkol ve distile su var bunlar içinde karıştığı için zararsız olur mu bilemem. Losyonda 1 damla yaklaşık 0.05 ml oda 2.5 mg minoksidile denk geliyor. Loniten tabletler mesela 5 mg 10 mg var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
51
Çevrim içi ziyaretçiler
77
Toplam ziyaretçi
128
Robots
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt