Neohair İstanbul Ataşehir 8. Ay Saç Ekimi Sonuçları

• Konuyu başlatan AsiMavi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 15

Neohair İstanbul Ataşehir 8. Ay Saç Ekimi Sonuçları

1
[QUOTE="Ufuk, post: 2619, member: 249"] Ekim yaptırmayı planladığım haftaya kadar 20 kadar klinikle görüştüm. Bir çoğu 7bin greft ekebileceğini söyle bu bana mantıksız geldi. 6 bin greften sonrası risk taşıyormuş. Yani greft ne kadar fazla alınırsa alım yapılan yer bi o kadar açık kalacak yani bu bi göz boyama. İkincisi ise ilk ekimde güzel bi sonuç alamazsın 2.ci ekim şart diyo. Neohairde ise 5bin ila en fazla 5500 greft ekim yaparım diger riske girmem. Zaten bu greft sayısı size tatmin edici bir görüntü verecektir dedi bana mantıklı geldi [/QUOTE] Söylediğinize katılıyorum ne kadar fazla tek seansta greft ekilirse risk o kadar fazla oluyor 7000 greft baya yüksek bir sayı. Ekimden sonra saçları korumak yada dökülenleri çıkarmak için finasterid, biotin yada losyon kullandınız mı.
15 6
1
[QUOTE="Mete, post: 2985, member: 32"] Şuana kadar gördüğüm güzel ekimlerden bir tanesi [/QUOTE] Teşekkürler işinde uzman bir ekiple çalışmanın güzel sonuçları umarım benimle aynı kaderi paylaşan diğer arkadaşlarımda güzel sonuç alırlar
L

lastmorn

Üye
Ekim yaptırmayı planladığım haftaya kadar 20 kadar klinikle görüştüm. Bir çoğu 7bin greft ekebileceğini söyle bu bana mantıksız geldi. 6 bin greften sonrası risk taşıyormuş. Yani greft ne kadar fazla alınırsa alım yapılan yer bi o kadar açık kalacak yani bu bi göz boyama. İkincisi ise ilk ekimde güzel bi sonuç alamazsın 2.ci ekim şart diyo. Neohairde ise 5bin ila en fazla 5500 greft ekim yaparım diger riske girmem. Zaten bu greft sayısı size tatmin edici bir görüntü verecektir dedi bana mantıklı geldi
Söylediğinize katılıyorum ne kadar fazla tek seansta greft ekilirse risk o kadar fazla oluyor 7000 greft baya yüksek bir sayı. Ekimden sonra saçları korumak yada dökülenleri çıkarmak için finasterid, biotin yada losyon kullandınız mı.

U

Ufuk

Üye
Söylediğinize katılıyorum ne kadar fazla tek seansta greft ekilirse risk o kadar fazla oluyor 7000 greft baya yüksek bir sayı. Ekimden sonra saçları korumak yada dökülenleri çıkarmak için finasterid, biotin yada losyon kullandınız mı.
Sadece 2kutu mossinin vitamin tabletini kullandım. Her bir kutuda 60 adet hap vardı. Başka bir şey kullanmadım. Şampuan olarakta yine mossi kullanıyorum

M

Musti

Üye
Sadece 2kutu mossinin vitamin tabletini kullandım. Her bir kutuda 60 adet hap vardı. Başka bir şey kullanmadım. Şampuan olarakta yine mossi kullanıyorum
Hocam Beyaz saç ekimi yapılıyor mu saç ekim merkezinde

Mete

Mete

Üye
Şuana kadar gördüğüm güzel ekimlerden bir tanesi

U

Ufuk

Üye
Şuana kadar gördüğüm güzel ekimlerden bir tanesi
Teşekkürler işinde uzman bir ekiple çalışmanın güzel sonuçları umarım benimle aynı kaderi paylaşan diğer arkadaşlarımda güzel sonuç alırlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
32
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
93

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt