Murat Makascı Klinik saç ekimi hakkında bilgisi olan varmı?

• Konuyu başlatan Kadibey
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 2

Murat Makascı Klinik saç ekimi hakkında bilgisi olan varmı?

1
Merhaba arkadaşlar uzaktan tanıdığım bir arkadaşım murat makasçı kliniğe saç ekimi yaptırdı şuan 1 yıl geçti üzerinden bende yanına gittikçe kontrol ediyordum nasıl oldu diye adamın saçları gerçekten çok doğal ve sık bir görünüm olmuş. Donör bölgesi çok seyrek değil 4300 greft ekim yapıldı diye biliyorum. Hoşuma gitti saçları doğal bir görünüm olmuş. Bende saç ekimini düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim malum bazı yorumlar gerçekten çok can sıkıcı oluyor. Saç ekimi geriye dönüşü olmayan bir tedavi ve bir en fazla 2 kere şansınız oluyor. Bende Murat Bey'le görüşen biriyle konuştum ona maksimum grefti ekeceğini söylemiş. Ekimini sedasyonlu, ağrısız, acısız ameliyathane ortamında hijyenik koşullarda yapıyormuş. Bu klinikte saç ektiren varmıdır? Haklarında pek bir şikayet yada öneri konusu yorumları pek bulamadım.
2 6
1
[QUOTE="Paliom, post: 6828, member: 389"] yok kardeşim hasta paylaşımları takip edemediğin yorum görmediğin yere saç ektirilmez [/QUOTE] Sosyal medyada facebook grubun saç ekimi öncesi sonrası görme fırsatım oldu gayet güzel. Muhtemeln yabancılara çok fazla saç ekimi yapıyor
K

Kadibey

Üye
Merhaba arkadaşlar uzaktan tanıdığım bir arkadaşım murat makasçı kliniğe saç ekimi yaptırdı şuan 1 yıl geçti üzerinden bende yanına gittikçe kontrol ediyordum nasıl oldu diye adamın saçları gerçekten çok doğal ve sık bir görünüm olmuş. Donör bölgesi çok seyrek değil 4300 greft ekim yapıldı diye biliyorum. Hoşuma gitti saçları doğal bir görünüm olmuş. Bende saç ekimini düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim malum bazı yorumlar gerçekten çok can sıkıcı oluyor. Saç ekimi geriye dönüşü olmayan bir tedavi ve bir en fazla 2 kere şansınız oluyor. Bende Murat Bey'le görüşen biriyle konuştum ona maksimum grefti ekeceğini söylemiş. Ekimini sedasyonlu, ağrısız, acısız ameliyathane ortamında hijyenik koşullarda yapıyormuş. Bu klinikte saç ektiren varmıdır? Haklarında pek bir şikayet yada öneri konusu yorumları pek bulamadım.

P

Paliom

Üye
yok kardeşim hasta paylaşımları takip edemediğin yorum görmediğin yere saç ektirilmez

P

perla

Üye
yok kardeşim hasta paylaşımları takip edemediğin yorum görmediğin yere saç ektirilmez
Sosyal medyada facebook grubun saç ekimi öncesi sonrası görme fırsatım oldu gayet güzel. Muhtemeln yabancılara çok fazla saç ekimi yapıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt