Minoxil seboreik dermatit ilişkisi

• Konuyu başlatan excalibu
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 291
  • Cevap 3

Minoxil seboreik dermatit ilişkisi

1
Selam arkadaşlar saçlarımda aşırı kepek kaşıntı ve yağlanma oluşuyor bunun nedeni ise bioxcinin forte minoxidil kullanıyorum daha çok oluyor sürdüğüm gün sabaha hem kaşıntı hemde kabuklanma döküntü oluşuyor bu soruna çare bulan var mı?
3 6
1
Yıllarca minoxidil kullandım sürekli bu kabuklanma kepeklenme sorunu oluştu bırakınca düzeldi hepsi
E

excalibu

Üye
Selam arkadaşlar saçlarımda aşırı kepek kaşıntı ve yağlanma oluşuyor bunun nedeni ise bioxcinin forte minoxidil kullanıyorum daha çok oluyor sürdüğüm gün sabaha hem kaşıntı hemde kabuklanma döküntü oluşuyor bu soruna çare bulan var mı?

A

Alcapone

Üye
Maalesef kişiye göre değişiyor bu durum bir kaç gün veya ay kullanıp kepek kasıntı yapanda var yıllarca kullanıp sizin yaşadığınızı yasamayanda var konazol şampuan kullanırsanız kalıntıları iyi temizliyor.

E

Erhan

Üye
Bende oluyordu bu sorun ne yaptıysam geçmedi sebebiyse içindeki propilen glikol yapıyormuş anlican çare yok düzenli saçları yıkayacan

L

lastmorn

Üye
Yıllarca minoxidil kullandım sürekli bu kabuklanma kepeklenme sorunu oluştu bırakınca düzeldi hepsi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
48
Çevrim içi ziyaretçiler
67
Toplam ziyaretçi
115
Robots
18

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt