Minoxil günde tek mi çiftmi kullanmak gerekli?

• Konuyu başlatan ssoulfly
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 449
  • Cevap 4

Minoxil günde tek mi çiftmi kullanmak gerekli?

1
Merhaba arkadaşlar minoxidili işimden dolayı sabah kullanamıyorum sadece akşamları sürüyorum günde 1 kez kullanımda aynı etkiyi verir mi 2 aydır kullanıyorum saçlarım biraz koyulaştı şimdilik döngü olayı olmadı
4 6
1
[QUOTE="PLAYMAKERS, post: 681, member: 90"] Günde 1 kez kullanmanın etkisi olur ama alacağın etkiyi yavaşlatır saç büyüme sürecini bozmadan az olarak kullan [/QUOTE] Minoxil kullanımı 1 defa Finasterid içerikli hap mesela xpecia gibi hap kullanırsa bu açığı kapatacağı düşünüyorum
S

ssoulfly

Üye
Merhaba arkadaşlar minoxidili işimden dolayı sabah kullanamıyorum sadece akşamları sürüyorum günde 1 kez kullanımda aynı etkiyi verir mi 2 aydır kullanıyorum saçlarım biraz koyulaştı şimdilik döngü olayı olmadı

Saçekimibilgisi

Saçekimibilgisi

Üye
Sevgili arkadaşım bugüne kadar genetik saç dökülmesi olanların özellikle finasterid çok iyi etki yaptığını saçları koruduğunu gördüm yan etkileri seni rahatsız etmiyor ise kullan veya yan etki olayı yaşamadıysanız. Minoxidil kullanımı ise %50 diyebilirim çok güzel etki alanlarda var almayanda. 1 kez kullanımda aynı etki verip vermediğini kullandıktan sonra anlayabilirsin. Genelde 12 saatte bir kullanılmalı yazıyor kağıtlarında

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Günde 1 kez kullanmanın etkisi olur ama alacağın etkiyi yavaşlatır saç büyüme sürecini bozmadan az olarak kullan

S

ssoulfly

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka bir forumda bir arkadaş günde 1 kez kullanmak ile 2 kez kullanmak arasında fark olmadığını sadece firma sprey çabuk bitsin yenisi alsınlar diye yazmış

L

Levent

Üye
Günde 1 kez kullanmanın etkisi olur ama alacağın etkiyi yavaşlatır saç büyüme sürecini bozmadan az olarak kullan
Minoxil kullanımı 1 defa Finasterid içerikli hap mesela xpecia gibi hap kullanırsa bu açığı kapatacağı düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
18
Çevrim içi ziyaretçiler
32
Toplam ziyaretçi
50

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt