Minoxidil kafein arginine losyona başladım

Minoxidil kafein arginine losyona başladım

1
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç incelmesini önlemek için minoxidil, kafein ve arginin içeren bir losyona başladım. Bu karışımın saç dökülmesini engelleme ve saç köklerini güçlendirme konusunda daha çok etkili olup olmadığını merak ediyorum. Daha önce bu tür ürünleri kullanmış olanlar varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca, ürünün kullanımıyla ilgili dikkat edilmesi gereken noktalar, olası yan etkiler ve en iyi sonuçları elde etmek için nelere dikkat etmem gerektiği hakkında önerileriniz varsa çok sevinirim.
1 6
1
Ben kullanıyorum çokta iyi sonuç veriyor dökülmeler sıfıra indi şuan için yeni saç çıkışı yok ama kullandıkça bakacam herhangi bir gelişme görürsem yorum yazarım.
L

Lion

Üye
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda saç incelmesini önlemek için minoxidil, kafein ve arginin içeren bir losyona başladım. Bu karışımın saç dökülmesini engelleme ve saç köklerini güçlendirme konusunda daha çok etkili olup olmadığını merak ediyorum. Daha önce bu tür ürünleri kullanmış olanlar varsa, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Ayrıca, ürünün kullanımıyla ilgili dikkat edilmesi gereken noktalar, olası yan etkiler ve en iyi sonuçları elde etmek için nelere dikkat etmem gerektiği hakkında önerileriniz varsa çok sevinirim.

H

Holosko

Üye
Ben kullanıyorum çokta iyi sonuç veriyor dökülmeler sıfıra indi şuan için yeni saç çıkışı yok ama kullandıkça bakacam herhangi bir gelişme görürsem yorum yazarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
102

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt