Koray Erdoğan saç ekimi sonuçları 3000 greft

• Konuyu başlatan kleisberg
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 628
  • Cevap 5

Koray Erdoğan saç ekimi sonuçları 3000 greft

1
Dr. Koray Erdoğan saç ekimi sonuçları, ASMED Saç Ekim Merkezi'nde efsane şarkıcı Yaşar'a 3000 greftlik bir saç ekim işlemi gerçekleştirmiş. Saç ekim işlemi toplum içerisinde ne kadar saklanmaya çalışsa da Şarkıcı Yaşar bu durumun saklanmaması gerektiğini söylemiş. Koray Erdoğan'a gitmeden önce Türkiye'de saç ekim operasyonları yaygın değilken yurtdışında bir Türk doktora 750 - 1000 greft arası bir ekim işlemi yaptırdığını belirtmiş. Ekilen saçları döküldükten sonra 2000 greftlik bir ekim işlemi daha gerçekleştirmiş fakat bu işlem sırasında donör ölgeden çok dengeli bir şekilde alınmadığı için izler oluşmuş. Saçım için daha fazla yapılacak bir şey kalmadı diye düşünen şarkıcı Yaşar son olarak Dr. Koray Erdoğan'ın kapısını çalmış ve işlemleri gerçekleştirmiş.
5 6
1
Ben o parayı verip ekim yaptırmam fiyat performans olarak çok iyi ekim merkezleri var ha benim param için rahat olsun diyorsanız gidilir.
kleisberg

kleisberg

Üye
Dr. Koray Erdoğan saç ekimi sonuçları, ASMED Saç Ekim Merkezi'nde efsane şarkıcı Yaşar'a 3000 greftlik bir saç ekim işlemi gerçekleştirmiş. Saç ekim işlemi toplum içerisinde ne kadar saklanmaya çalışsa da Şarkıcı Yaşar bu durumun saklanmaması gerektiğini söylemiş. Koray Erdoğan'a gitmeden önce Türkiye'de saç ekim operasyonları yaygın değilken yurtdışında bir Türk doktora 750 - 1000 greft arası bir ekim işlemi yaptırdığını belirtmiş. Ekilen saçları döküldükten sonra 2000 greftlik bir ekim işlemi daha gerçekleştirmiş fakat bu işlem sırasında donör ölgeden çok dengeli bir şekilde alınmadığı için izler oluşmuş. Saçım için daha fazla yapılacak bir şey kalmadı diye düşünen şarkıcı Yaşar son olarak Dr. Koray Erdoğan'ın kapısını çalmış ve işlemleri gerçekleştirmiş.

kleisberg

kleisberg

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarkıcı Yaşar'ın şu anki saçından memnun olduğu görülürken diğer yandan da saçlarının gayet doğal ve natural durduğunu söyleyebilirim. Detaylar için aşağıdaki videoyu inceleyebilirsiniz.

kleisberg

kleisberg

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşar Bey'in operasyondan öncesi ve sonrasına ilişkin görselleri
1650471357653.png

1650471365247.png

1650471377910.png

E

edias

Üye
Teşekkür ediyorum paylaşım için

S

Sefaqlas

Üye
Doktor Koray Erdoğan Bey'in saç ekimi sonuçlari gayet güzel..

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Ben o parayı verip ekim yaptırmam fiyat performans olarak çok iyi ekim merkezleri var ha benim param için rahat olsun diyorsanız gidilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
49
Çevrim içi ziyaretçiler
87
Toplam ziyaretçi
136

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt