Soru Konazol Şampuan Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Kelaynak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 17

Konazol Şampuan Kullananlar Yorumları

1
Konazal şampuan kullananlar saç tedavisi yapıyor ise haftada 1 defa saçlı derisinde güzelce yıkayıp 5 dk gibi köpükleri ile bekletip güzel sonuçlar alabilir, çok sık yıkamamalı sürekli yıkamada saç telleri zamanla inceldiğini okumuştum. BAzen düşünüyorum saç çıkaran şampuan diye satış yapıyorlar ya ben bunlara itimat etmiyorum gerçekten üzücü birşey bu , şampuan saçlı deriyi yıkamak saç köklerine kimyasal çok fazla zarar vermeden sağlıklı bir saçlı deriye sahip olmaktır. Vichy şampuanları dünyada da söz sahibi olduğu için içerik olarak iyidir diye düşünüyorum veya gimdes onaylı şampuanlar olabilir
17 6
1
En ideal kullanımı haftada 2 defa sıklıkla kullanımı saç rengini açabilir mümkünse şampuan yerine krem kullanmak daha etkilidir.
crown

crown

Üye
Konazal şampuan kullananlar saç tedavisi yapıyor ise haftada 1 defa saçlı derisinde güzelce yıkayıp 5 dk gibi köpükleri ile bekletip güzel sonuçlar alabilir, çok sık yıkamamalı sürekli yıkamada saç telleri zamanla inceldiğini okumuştum. BAzen düşünüyorum saç çıkaran şampuan diye satış yapıyorlar ya ben bunlara itimat etmiyorum gerçekten üzücü birşey bu , şampuan saçlı deriyi yıkamak saç köklerine kimyasal çok fazla zarar vermeden sağlıklı bir saçlı deriye sahip olmaktır. Vichy şampuanları dünyada da söz sahibi olduğu için içerik olarak iyidir diye düşünüyorum veya gimdes onaylı şampuanlar olabilir

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Yaklaşık aralıklarla 4-5 yıl konazol şampuanı kullandım yani bir iyi geldi bir gelmedi saçları inceltiyor şu an artık kullanmıyorum

M

maximum

Üye
Yaklaşık aralıklarla 4-5 yıl konazol şampuanı kullandım yani bir iyi geldi bir gelmedi saçları inceltiyor şu an artık kullanmıyorum
Nizoral şampuan kullanmayı öneriyor musunuz. Bildiğim kadarıyla sebore dermatit sıkıntısı olanlar genelde bunu kullanıyor

revivo

revivo

Üye
Konazal şampuan herkesin evinde olmalı 2 haftada 1 defa herkes kullanmalı, güzel bir şampuan kırmızı renkte saçları deride hemen hemen arada sıkıntılar olabiliyor stres sıkıntı psikolojik etkenler gibi biz bunu fark edemiyoruz bazen işte bu durumda iyi gelir 2 haftada 1 defa kullanmalı herkes :)

S

Sefa

Üye
saç ekimi sonrası arkadaşımın şok dökülme başlayınca kafasında saçlı deride acayip derecede kepekler vardı bende kendisine kesinlike konazol şampuan kullan kısa sürede kepekten kurtulursun dedim. @Mete şampuan olarak ne önerisin

B

batmen

Üye
Konazal şampuan çok iyi saçlı deride kepekleri temizliyor, ayıp olmazsa hatta bir çok kişi bayanlar ketoral şampuanı vajinal temizlikte kullanan bakteriyel temizlikte kullananlar bile var.

T

Taş

Üye
@PLAYMAKERS Hocam saç telleri çok fazla mı inceltiyor? Saç dökülmesi için doktor tavsiye verdiğinde sence ne kadar süre kullanılmalı? Tecrübene dayanarak soruyorum ayrıca inceldiğini nasıl konazal şampuana bağladın?

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
En ideal kullanımı haftada 2 defa sıklıkla kullanımı saç rengini açabilir mümkünse şampuan yerine krem kullanmak daha etkilidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt