Soru Ketoral krem egzamaya iyi gelir mi?

• Konu Sahibi Durubeyaz
  • 33 Görüntülenme
  • 2 Yorum
D

Durubeyaz

Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir egzama ile mücadele eden biri olarak sizlere danışmak istiyorum. Birçok farklı tedavi denedim, kortizonlu kremler, tacrolin gibi bağışıklık sistemini düzenleyen kremler vs. Ancak hala egzama zaman zaman geri dönüyor.

Son günlerde aşırı kepeklenme ve kaşıntı sorunu yaşıyorum ve Ketoral şampuanı kullanmaya başladım. Ancak bu şampuanın içeriğinde bulunan ketokonazol maddesi nedeniyle acaba ketoral kremi de egzama için kullanmak faydalı olabilir mi diye merak ediyorum.

Aranızda Ketoral kremi egzama tedavisinde kullanan ya da bu konuda bilgisi olan var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

rooney43

rooney43

Üye
@Yakut daha önce egzama ile konu açmıştı o ne oldu, onun kullandıkları etki ettimi acaba

H

hairtransplant

Üye
Ketoral içinde bulunan ketokanozol sebebi ile uzun süre kullanılmaz. Atak dönemlerinde kullanmanız daha doğru olur. Günlük olarak Ducray kelual Ds , Vichy Dercos , Pirdolin Şampuan kullanabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt