Jinekomasti olup olmadığımı nasıl anlarım

Jinekomasti olup olmadığımı nasıl anlarım

1
[QUOTE="BrownKalani1998, post: 993, member: 164"] Çok iyi bir merkez, benimle çok ilgilendiler. Halen ilgileniyorlar, saç ektirdim, bitti gibi olmuyor. Personel çok ilgili ve her soruya cevap veriyorlar, en önemlisi de bu. Sedasyon yaptırdım acı, ağrı hissetmedim o yüzden. İsterseniz danışmanıma yönlendirebilirim, daha ayrıntılı bilgi alırsınız. [/QUOTE] Teşekkür ederim şuan araştırma içerisindeyim iyi bir merkez bulmak adına günümüzde tüm saç ekim merkezleri en iyisi biziz diyorlar
11 6
1
[QUOTE="crown, post: 995, member: 23"] Teşekkür ederim şuan araştırma içerisindeyim iyi bir merkez bulmak adına günümüzde tüm saç ekim merkezleri en iyisi biziz diyorlar [/QUOTE] Evet öyle, biz kötüyüz demez kimse. Ben o yüzden özellikle ektirip memnun kalan kişilerin dediği yerleri inceledim. Bence Promed'i de bir düşünün bilgi almak serbest nasılsa, hepsini tüm merkezleri sorun soruşturun. İnşallah en iyi hizmeti alırsınız, benim gibi memnun kalırsınız
crown

crown

Üye
Çok iyi bir merkez, benimle çok ilgilendiler. Halen ilgileniyorlar, saç ektirdim, bitti gibi olmuyor. Personel çok ilgili ve her soruya cevap veriyorlar, en önemlisi de bu. Sedasyon yaptırdım acı, ağrı hissetmedim o yüzden. İsterseniz danışmanıma yönlendirebilirim, daha ayrıntılı bilgi alırsınız.
Teşekkür ederim şuan araştırma içerisindeyim iyi bir merkez bulmak adına günümüzde tüm saç ekim merkezleri en iyisi biziz diyorlar

B

BrownKalani1998

Üye
Teşekkür ederim şuan araştırma içerisindeyim iyi bir merkez bulmak adına günümüzde tüm saç ekim merkezleri en iyisi biziz diyorlar
Evet öyle, biz kötüyüz demez kimse. Ben o yüzden özellikle ektirip memnun kalan kişilerin dediği yerleri inceledim. Bence Promed'i de bir düşünün bilgi almak serbest nasılsa, hepsini tüm merkezleri sorun soruşturun. İnşallah en iyi hizmeti alırsınız, benim gibi memnun kalırsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
12
Toplam ziyaretçi
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt