İzmir Medicalhair saç ekimi sonuçları 7500 greft

• Konuyu başlatan Said5841
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 138
  • Cevap 2

İzmir Medicalhair saç ekimi sonuçları 7500 greft

1
İzmir'deki Medicalhair saç ekimi merkezinde gerçekleştirilen başarılı bir saç ekimi örneğini sizlerle paylaşmak istiyorum. İki aşamalı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 7500 greft kullanılmış. Gördüğüm kadarıyla merkez bu vakada oldukça etkileyici sonuçlar elde etmiş. Saç ekimi planlayan arkadaşlar için referans olabilecek bu başarılı çalışmanın öncesi ve sonrası görüntülerini [B]YouTube[/B] kanalında bulabilirsiniz. Görselleri aşağıya ekledim, incelemek isteyenler için iyi bir örnek olacağını düşünüyorum. Merak ettiğiniz konuları yorumlarda belirtebilirsiniz.
2 6
1
Sibel Ulusan genelde Dr. Zafer Ulusan ile birlikte saç ekimi yapıyor, Sibel hanımın saç ekimi fiyatı çok farklı
S

Said5841

Üye
İzmir'deki Medicalhair saç ekimi merkezinde gerçekleştirilen başarılı bir saç ekimi örneğini sizlerle paylaşmak istiyorum. İki aşamalı olarak gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 7500 greft kullanılmış. Gördüğüm kadarıyla merkez bu vakada oldukça etkileyici sonuçlar elde etmiş. Saç ekimi planlayan arkadaşlar için referans olabilecek bu başarılı çalışmanın öncesi ve sonrası görüntülerini YouTube kanalında bulabilirsiniz. Görselleri aşağıya ekledim, incelemek isteyenler için iyi bir örnek olacağını düşünüyorum. Merak ettiğiniz konuları yorumlarda belirtebilirsiniz.

Son düzenleme:
S

Said5841

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncesi:
Screenshot_31.png

Sonrası:
Screenshot_32.png

B

Bymengüç

Üye
Sibel Ulusan genelde Dr. Zafer Ulusan ile birlikte saç ekimi yapıyor, Sibel hanımın saç ekimi fiyatı çok farklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
9
Çevrim içi ziyaretçiler
20
Toplam ziyaretçi
29

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt