Soru İsotrexin jel kullananlar bakabilir mi?

• Konuyu başlatan Altinbasak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 53
  • Cevap 2

İsotrexin jel kullananlar bakabilir mi?

1
Merhaba, birkaç gün önce yüzümdeki birkaç kırmızı sivilce için dermatoloğa gittim ve bana isotrexin jel, fucidin pomad ve bir yüz temizleme jeli reçete etti. Yüz temizleme jeli ve fucidin oldukça iyi gelmişken, isotrexin jel üçüncü kullanımda yüzümü kıpkırmızı yaptı ve cildimde yanma hissine neden oldu. Şu an, birkaç gün öncesine göre cildim çok daha kötü durumda; sivilceler kaybolacağına kırmızı lekeler oluştu. Daha önce isotrexin kullanan başka kişilerde de benzer sorunlar olmuş mudur? Bazı yerlerde bu tür yan etkilerin normal olduğu yazıyor, ama sivilceler yerine bu tür bir reaksiyon görmek beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Sizde de böyle yan etkilerini yaşayan var mı?
2 6
1
Arkadaslar 3 sene sivilce problemiyle uğraştım bu konuda takıntılı birisi olmusumdur hep size önerim fucidin kremdir eczanelerden alabilirsiniz ben okadar çok urun kullandımki en çok faydayı fucdinden gördüm.
A

Altinbasak

Üye
Merhaba, birkaç gün önce yüzümdeki birkaç kırmızı sivilce için dermatoloğa gittim ve bana isotrexin jel, fucidin pomad ve bir yüz temizleme jeli reçete etti. Yüz temizleme jeli ve fucidin oldukça iyi gelmişken, isotrexin jel üçüncü kullanımda yüzümü kıpkırmızı yaptı ve cildimde yanma hissine neden oldu. Şu an, birkaç gün öncesine göre cildim çok daha kötü durumda; sivilceler kaybolacağına kırmızı lekeler oluştu.

Daha önce isotrexin kullanan başka kişilerde de benzer sorunlar olmuş mudur? Bazı yerlerde bu tür yan etkilerin normal olduğu yazıyor, ama sivilceler yerine bu tür bir reaksiyon görmek beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Sizde de böyle yan etkilerini yaşayan var mı?

B

Başak

Üye
isotrexin jel hiç bir faydası yok 2 ay kullandım hiç bir halta yaramıyor. benzamycin jel kullandım lekeleri geçirdi ama hemen değil zamanla kayboldu.

D

Dixon

Üye
Arkadaslar 3 sene sivilce problemiyle uğraştım bu konuda takıntılı birisi olmusumdur hep size önerim fucidin kremdir eczanelerden alabilirsiniz ben okadar çok urun kullandımki en çok faydayı fucdinden gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
21
Çevrim içi ziyaretçiler
40
Toplam ziyaretçi
61

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt