Saç Ekimi Fucidin krem donör bölgesi için kullanımı

• Konuyu başlatan Rossi
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 3

Fucidin krem donör bölgesi için kullanımı

1
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi sonrası donör bölgesinde iyileşme için forumda fucidin kremin çok tavsiye edildiğini görüyorum ancak bu kremin piyasada iki farklı türü var fucidin pomad ve fucidin krem siz hangisini kullanıyorsunuz. Hangisi kullanılmalı memnun olanlar bilgi verebilirim. Saç ekiminden 6. günüm bacoderm kullanıyordum bitti fucidine geçmek istiyorum.
3 6
1
Saç ekiminden sonra iltihap gibi durumlarda fucidin krem ya da bactroban krem kullanılıyor ama en doğru cevabı doktoruna sorarak öğrenebilirsin.
R

Rossi

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi sonrası donör bölgesinde iyileşme için forumda fucidin kremin çok tavsiye edildiğini görüyorum ancak bu kremin piyasada iki farklı türü var fucidin pomad ve fucidin krem siz hangisini kullanıyorsunuz. Hangisi kullanılmalı memnun olanlar bilgi verebilirim. Saç ekiminden 6. günüm bacoderm kullanıyordum bitti fucidine geçmek istiyorum.

S

Sacsizman

Üye
Pomat yada krem ikiside aynı etkiye sahiptir aralarındaki tel fark yoğunluk yapıları fucidin içeriği farklı olan iki türü yok sadece gramajı ve yoğunluk kıvamı kullanılan bölgeye göre uygun olanı hangisini alırsan al içerik aynı yani..

S

Selami

Üye
Bende de olmuştu ilk zamanlar çok kaşıntı oluşuyordu sonradan azalarak kayboluyor

C

Chrisis

Üye
Saç ekiminden sonra iltihap gibi durumlarda fucidin krem ya da bactroban krem kullanılıyor ama en doğru cevabı doktoruna sorarak öğrenebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105
Robots
21

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt