Estemiami Clinic Esra Hoca Saç Ekimi

• Konuyu başlatan uray
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 185
  • Cevap 1

Estemiami Clinic Esra Hoca Saç Ekimi

1
s.a arkadaşlar bugun 92 gun ekımı estemiami clincde esra hoca gerçekleştirildi surecte 2 defa prp yapıldı ense bolgem sukurler olsun güzel bir şekilde toparlandı cunku operasyondan once ensem seyrekti resimlere bakan detaylı anlar sürecte 2 defa prp yaptıra bildim sürecim sizce hangi aylarda daha iyi toplarlar guzel hala gelir bilen arkdaşlar kardeşler yorum yapıp bilgi verireniz sevinirim.
1 6
1
Saç ekimi öncesi resminizide paylaşabilirmisiniz? Estemiami saç ekimlerini facebook grubunda görüyorum gayet güzel,
U

uray

Üye
s.a arkadaşlar bugun 92 gun ekımı estemiami clincde esra hoca gerçekleştirildi surecte 2 defa prp yapıldı ense bolgem sukurler olsun güzel bir şekilde toparlandı cunku operasyondan once ensem seyrekti resimlere bakan detaylı anlar sürecte 2 defa prp yaptıra bildim sürecim sizce hangi aylarda daha iyi toplarlar guzel hala gelir bilen arkdaşlar kardeşler yorum yapıp bilgi verireniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• saç ekimi1.jpeg
    saç ekimi1.jpeg
    216.1 KB · Gösterim: 67
  • saç ekimi3.jpeg
    saç ekimi3.jpeg
    408.7 KB · Gösterim: 61
  • saçekimi2.jpeg
    saçekimi2.jpeg
    207.3 KB · Gösterim: 58
  • saçekimi4.jpeg
    saçekimi4.jpeg
    269.1 KB · Gösterim: 57
  • saçekimi5.jpeg
    saçekimi5.jpeg
    259.8 KB · Gösterim: 56
  • saçekimi6.jpeg
    saçekimi6.jpeg
    269 KB · Gösterim: 60
Alperen

Alperen

Üye
Saç ekimi öncesi resminizide paylaşabilirmisiniz? Estemiami saç ekimlerini facebook grubunda görüyorum gayet güzel,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt