Saç Ekimi Emphair Saç Ekimi 3100 Greft Yaş 22

• Konuyu başlatan Ali34
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 200
  • Cevap 4

Emphair Saç Ekimi 3100 Greft Yaş 22

1
Merhaba arkadaşlar, Emphair klinikte 8 ay önce 3100 greft saç ekimi yaptırdım ve süreçten oldukça memnun kaldım. İlk görüşmeden, ekim sonrası uğurlanmaya kadar her aşamada inanılmaz derecede ilgili ve profesyonellerdi. Kendinizi bir müşteri gibi değil, adeta bir misafir gibi hissediyorsunuz. Tüm süreç çok iyi organize edilmiş ve bu da benim için baştan sona harika bir deneyim oldu. Zaten ekim için bilgi almaya gidersiniz size yaklaşımlarını anlarsınız. Özellikle ekibin gerçekçi ve dürüst yaklaşımları, kliniği tercih etmemde önemli bir etken oldu. Eğer saç ekimi sonucundan ve performansından da memnun kalırsam, kesinlikle herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim. Başta Saç Ekim Koordinatörü Canan Hanım olmak üzere, ekip lideri Hakan Bey, ekimi gerçekleştiren Dilara Hanım ve diğer tüm ekibe teşekkür ederim. Saç ekimi sonuçlarımı paylaşacam. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
4 6
1
Hayırlı olsun saç ekiminiz kurumsal bir firma
A

Ali34

Üye
Merhaba arkadaşlar, Emphair klinikte 8 ay önce 3100 greft saç ekimi yaptırdım ve süreçten oldukça memnun kaldım. İlk görüşmeden, ekim sonrası uğurlanmaya kadar her aşamada inanılmaz derecede ilgili ve profesyonellerdi. Kendinizi bir müşteri gibi değil, adeta bir misafir gibi hissediyorsunuz. Tüm süreç çok iyi organize edilmiş ve bu da benim için baştan sona harika bir deneyim oldu. Zaten ekim için bilgi almaya gidersiniz size yaklaşımlarını anlarsınız.

Özellikle ekibin gerçekçi ve dürüst yaklaşımları, kliniği tercih etmemde önemli bir etken oldu. Eğer saç ekimi sonucundan ve performansından da memnun kalırsam, kesinlikle herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim. Başta Saç Ekim Koordinatörü Canan Hanım olmak üzere, ekip lideri Hakan Bey, ekimi gerçekleştiren Dilara Hanım ve diğer tüm ekibe teşekkür ederim. Saç ekimi sonuçlarımı paylaşacam.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

B

Benedict

Üye
Hayırlı olsun 3100 grefte ne ödediniz?

A

Ali34

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
40000 tl arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

Y

Yalçın

Üye
Hocam 3000 greft mi yoksa maxiumum greft mi çalışmaları?

Y

Yakut

Üye
Hayırlı olsun saç ekiminiz kurumsal bir firma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
15
Çevrim içi ziyaretçiler
34
Toplam ziyaretçi
49

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt