A
Ali34
Üye
Merhaba arkadaşlar, Emphair klinikte 8 ay önce 3100 greft saç ekimi yaptırdım ve süreçten oldukça memnun kaldım. İlk görüşmeden, ekim sonrası uğurlanmaya kadar her aşamada inanılmaz derecede ilgili ve profesyonellerdi. Kendinizi bir müşteri gibi değil, adeta bir misafir gibi hissediyorsunuz. Tüm süreç çok iyi organize edilmiş ve bu da benim için baştan sona harika bir deneyim oldu. Zaten ekim için bilgi almaya gidersiniz size yaklaşımlarını anlarsınız.
Özellikle ekibin gerçekçi ve dürüst yaklaşımları, kliniği tercih etmemde önemli bir etken oldu. Eğer saç ekimi sonucundan ve performansından da memnun kalırsam, kesinlikle herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim. Başta Saç Ekim Koordinatörü Canan Hanım olmak üzere, ekip lideri Hakan Bey, ekimi gerçekleştiren Dilara Hanım ve diğer tüm ekibe teşekkür ederim. Saç ekimi sonuçlarımı paylaşacam.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Özellikle ekibin gerçekçi ve dürüst yaklaşımları, kliniği tercih etmemde önemli bir etken oldu. Eğer saç ekimi sonucundan ve performansından da memnun kalırsam, kesinlikle herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim. Başta Saç Ekim Koordinatörü Canan Hanım olmak üzere, ekip lideri Hakan Bey, ekimi gerçekleştiren Dilara Hanım ve diğer tüm ekibe teşekkür ederim. Saç ekimi sonuçlarımı paylaşacam.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.