Yorum Emphair hair clinic 2650 greft saç ekimi

• Konuyu başlatan Önder
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 185
  • Cevap 4

Emphair hair clinic 2650 greft saç ekimi

1
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi konusundaki deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum. Şu anda saç durumum Norwood 4 seviyesinde ve saçları korumak için Finasterid 1.25 mg kullanıyorum. Yakın zamanda Emphair Hair Clinic'ten 2650 greft saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Bu klinik hakkında fiyat bilgisi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca, Finasterid kullanımı ile ekim sonrası saç büyüme süreci arasında bir fark yaratabilir mi? Saç ekimi sonrası genellikle hangi sonuçları gözlemlediniz? Klinik tercihi, işlem süreci ve iyileşme süreci hakkında tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum.
4 6
1
Arkadaşlar merhaba şuan için emphair fiyatları ne kadar?
Ö

Önder

Üye
Merhaba arkadaşlar, saç ekimi konusundaki deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum. Şu anda saç durumum Norwood 4 seviyesinde ve saçları korumak için Finasterid 1.25 mg kullanıyorum. Yakın zamanda Emphair Hair Clinic'ten 2650 greft saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Bu klinik hakkında fiyat bilgisi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ayrıca, Finasterid kullanımı ile ekim sonrası saç büyüme süreci arasında bir fark yaratabilir mi? Saç ekimi sonrası genellikle hangi sonuçları gözlemlediniz? Klinik tercihi, işlem süreci ve iyileşme süreci hakkında tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum.

H

Huntell

Üye
Finasterid kullanmaya devam et senm için avantaj olur. Emphair fiyat ve memnuniyet açısından seni üzmez ekipleri sağlam ayrıca forumlarda paylaş diye söylüyorlar.

Saç ekimi işlemi
•⁠ ⁠operasyon
•⁠ ⁠1 prp
•⁠ ⁠1 losyon
•⁠ ⁠1 şampuan
• ⁠ ⁠reçete ilaçlar
•⁠ ⁠face fit ücretsiz

nakitte aynı paket 25.000 TL

M

Mesut

Üye
Ekimi kim yapıyor doktorum yoksa ekibi mi?

S

Slayer

Üye
@Mesut, doktorda yapıyor ekipte diye biliyorum

Z

Zafer

Üye
Arkadaşlar merhaba şuan için emphair fiyatları ne kadar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
30
Çevrim içi ziyaretçiler
46
Toplam ziyaretçi
76

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt