Emphair Ankara 3638 greft saç ekimi

• Konuyu başlatan erayerdem
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 185
  • Cevap 2

Emphair Ankara 3638 greft saç ekimi

1
Merhaba arkadaşlar, 02.10.2020 tarihinde Ankara'da Emphair Clinic'te saç ekimi yaptırdım, o zaman 31 yaşındaydım. Aradan 4 sene geçti. O günkü durumları sizinle şöyle özetleme yapayım. Operasyon sonrası 20 gün geçtikten sonra şok dökülmeler başladı ekilen saçlar ve mevcut saçlarımın bir çoğu döküldü. Bana şu ilaçları kullanmamı söylediler. Avesin serum ve şampuan Trichoplus vitamin New Life B12 Plus Coraspin 100 mg Bir sonraki haftada kullanmaya başladıklarım şunlarv Balen Saw Palmetto Sorvagen C-D ve Çinko (su ile eriyen vitaminler) 23 Ekim'de ilk PRP (Platelet Rich Plasma) tedavimi yaptırdım, sonuçlarından memnun kaldım. 15 gün sonra ikinci PRP seansı yapılmıştı. Uzun vadede saçlarımın daha güçlü çıkacağını ve ekimin başarısını artıracağını söylediler. Bu süreçte bazı forumlarda konular açmıştım öneri ve tavsiyeler aldım. Nasıl hareket edeceğimi öğrendim. Edindiğim bilgiler doğrultusunda ekim sürecini sorunsuz geçirdim. Şuan 4 seneye yaklaştı ekim sonucundan memnun kaldığımı söyleyebilirim. Ama tabi %100 istediğim gibi olmadı. Genelde saç ekimleri istenilen sıklıkta olmuyor. Çünkü donör bölgesi kafa açıklığı ve genişliği saç kalitesi oluşan fire kayıpları gibi durumlar bu sonucu olumsuz etkiliyor. Benim için memnun edici bir ekim oldu. Saç ekimi öncesi ve sonrası resimlerimi isteyen olursa face linkini gönderebilirim. Herkese iyi günler dilerim.
2 6
1
Resim olsa daha güzel değerlendirme yapabiliriz.
E

erayerdem

Üye
Merhaba arkadaşlar, 02.10.2020 tarihinde Ankara'da Emphair Clinic'te saç ekimi yaptırdım, o zaman 31 yaşındaydım. Aradan 4 sene geçti. O günkü durumları sizinle şöyle özetleme yapayım. Operasyon sonrası 20 gün geçtikten sonra şok dökülmeler başladı ekilen saçlar ve mevcut saçlarımın bir çoğu döküldü. Bana şu ilaçları kullanmamı söylediler.

Avesin serum ve şampuan
Trichoplus vitamin
New Life B12 Plus
Coraspin 100 mg

Bir sonraki haftada kullanmaya başladıklarım şunlarv

Balen Saw Palmetto
Sorvagen C-D ve Çinko (su ile eriyen vitaminler)
23 Ekim'de ilk PRP (Platelet Rich Plasma) tedavimi yaptırdım, sonuçlarından memnun kaldım. 15 gün sonra ikinci PRP seansı yapılmıştı. Uzun vadede saçlarımın daha güçlü çıkacağını ve ekimin başarısını artıracağını söylediler.

Bu süreçte bazı forumlarda konular açmıştım öneri ve tavsiyeler aldım. Nasıl hareket edeceğimi öğrendim. Edindiğim bilgiler doğrultusunda ekim sürecini sorunsuz geçirdim.

Şuan 4 seneye yaklaştı ekim sonucundan memnun kaldığımı söyleyebilirim. Ama tabi %100 istediğim gibi olmadı. Genelde saç ekimleri istenilen sıklıkta olmuyor. Çünkü donör bölgesi kafa açıklığı ve genişliği saç kalitesi oluşan fire kayıpları gibi durumlar bu sonucu olumsuz etkiliyor. Benim için memnun edici bir ekim oldu. Saç ekimi öncesi ve sonrası resimlerimi isteyen olursa face linkini gönderebilirim. Herkese iyi günler dilerim.

A

Alpha

Üye
emphair saç ekim merkezinin güzel sonuçları var özellikle bir tane saçları gitmiş birine denk geldim o kadar değişmiş biriki çok güzel yakışmış maşallah.

K

kehriba

Üye
Resim olsa daha güzel değerlendirme yapabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
8
Toplam ziyaretçi
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt