Soru Elimi her attığımda saçım dökülüyor

Elimi her attığımda saçım dökülüyor

1
Merhaba arkadaşlar, bir süredir saç dökülmesiyle mücadele ediyorum ve durumum hakkında fikrinizi almak istiyorum. Son zamanlarda dökülme biraz azaldı gibi geliyor ama hala endişeliyim. Elimi saçlarımın arasından geçiriyorum ve hemen parmaklarımın arasında 2-3 tel saç buluyorum. Bu şekilde elimi saçıma attıkça günde 50 telden fazla saç dökülüyor gibi hissediyorum. Eskiden yastıkta saç görürdüm ama şimdi yok denecek kadar az. Duş sırasında ise önceden 30-40 saç teli dökülürken, şimdi en fazla 10 tane dökülüyor. Yine de saçlarımın azaldığını fark ediyorum. 45 gündür çinko hapı kullanıyorum ve 22 gündür de biotin takviyesi alıyorum. Ancak son zamanlarda havlu kullanırken de dökülen saçlar görmeye başladım. Bu saç dökülmesini durdurmak ve elimi saçlarıma attığımda saç gelmemesini sağlamak için ne yapmalıyım? Benzer bir durum yaşayan ya da bu konuda tavsiyesi olan var mı? Takviyeler dışında neler yapabilirim, önerilerinizi bekliyorum.
1 6
1
Kellik yada saç seyrelmesi var mı önemli olan genetik dökülme
D

Diego

Üye
Merhaba arkadaşlar, bir süredir saç dökülmesiyle mücadele ediyorum ve durumum hakkında fikrinizi almak istiyorum. Son zamanlarda dökülme biraz azaldı gibi geliyor ama hala endişeliyim. Elimi saçlarımın arasından geçiriyorum ve hemen parmaklarımın arasında 2-3 tel saç buluyorum. Bu şekilde elimi saçıma attıkça günde 50 telden fazla saç dökülüyor gibi hissediyorum.

Eskiden yastıkta saç görürdüm ama şimdi yok denecek kadar az. Duş sırasında ise önceden 30-40 saç teli dökülürken, şimdi en fazla 10 tane dökülüyor. Yine de saçlarımın azaldığını fark ediyorum. 45 gündür çinko hapı kullanıyorum ve 22 gündür de biotin takviyesi alıyorum. Ancak son zamanlarda havlu kullanırken de dökülen saçlar görmeye başladım.

Bu saç dökülmesini durdurmak ve elimi saçlarıma attığımda saç gelmemesini sağlamak için ne yapmalıyım? Benzer bir durum yaşayan ya da bu konuda tavsiyesi olan var mı? Takviyeler dışında neler yapabilirim, önerilerinizi bekliyorum.

P

Payitaht

Üye
Kellik yada saç seyrelmesi var mı önemli olan genetik dökülme

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 713
Tarih: Pazar, 05 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 713
Tarih: Pazar, 05 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
108

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt