Soru Ekim sonrası xpecia biotin vitamini kullanmak gerekli mi?

• Konuyu başlatan uray
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 187
  • Cevap 2

Ekim sonrası xpecia biotin vitamini kullanmak gerekli mi?

1
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta saç ekimi yaptırdım ve şu anda şok dökülme evresi devam ediyor. Saçların yaklaşıl %25 döküldü ense bölgesinde şok dökülmeye uğradı. Bu süreçte genelde xpecia biotin gibi vitamin takviyeleri kullanman gerekiyormuş? Ekim sonrası bu vitaminleri kullanmak şart mı? Birde proscar ve minoxil kullanılması uygun olur muş? Bu konu hakkında bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
2 6
1
Saç ekimi sonrası takviye öneriyorum, saçların hızlı çıkması kaliteli olması açısından
U

uray

Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta saç ekimi yaptırdım ve şu anda şok dökülme evresi devam ediyor. Saçların yaklaşıl %25 döküldü ense bölgesinde şok dökülmeye uğradı. Bu süreçte genelde xpecia biotin gibi vitamin takviyeleri kullanman gerekiyormuş?

Ekim sonrası bu vitaminleri kullanmak şart mı? Birde proscar ve minoxil kullanılması uygun olur muş?

Bu konu hakkında bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

H

Huntell

Üye
Şart değil ama kullanman yerinde olur. Tavsiyem saç için üretilen medobiocomplex-e, xpecia, evocapil gibi tabletleri kullanman. Proscar minoxil 1 ay sonra kullanabilirsin herhangi bir sakıncası yok saçlarda zamanla kalite artışı yapabilir.

Timur

Timur

Üye
Saç ekimi sonrası takviye öneriyorum, saçların hızlı çıkması kaliteli olması açısından

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
102

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt