Dr. Royal mavi sakal serumu kullananlar yorumları

• Konuyu başlatan Umutural
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 488
  • Cevap 1

Dr. Royal mavi sakal serumu kullananlar yorumları

1
Merhabalar sakal çıkarmak için bir süre minoxil kulamdım sakalları biraz çıkardı boş yerle doldu ama 8. aydan sonra çıkan sakallarda azalmalar oluştu bir arkadaşım bu serumu kullanıyor dr. royal mavi sakal serumu kesin işe yarıyormuş içeriğine baktım badem yağı ve argan yağı varmış çok güven vermedi açıkçası bitkisel yağları önceden kullanıp etkisini görmedim bunserumu forumda kullananlar var mı yorumlarını bekliyorum işe yarıyor mu? [ATTACH type="full" alt="Dr. Royal mavi sakal serumu kullananlar yorumları.jpeg"]1818[/ATTACH]
1 6
1
Yok kardeşim 3 şişe kullandım hiçbir işe yaramıyor
U

Umutural

Üye
Merhabalar sakal çıkarmak için bir süre minoxil kulamdım sakalları biraz çıkardı boş yerle doldu ama 8. aydan sonra çıkan sakallarda azalmalar oluştu bir arkadaşım bu serumu kullanıyor dr. royal mavi sakal serumu kesin işe yarıyormuş içeriğine baktım badem yağı ve argan yağı varmış çok güven vermedi açıkçası bitkisel yağları önceden kullanıp etkisini görmedim bunserumu forumda kullananlar var mı yorumlarını bekliyorum işe yarıyor mu?

Dr. Royal mavi sakal serumu kullananlar yorumları.jpeg

Ç

Çetin

Üye
Yok kardeşim 3 şişe kullandım hiçbir işe yaramıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105
Robots
10

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt