Dr. Ali Tuncer FUE saç ekimi yorumları

• Konuyu başlatan eokulum
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 253
  • Cevap 0

Dr. Ali Tuncer FUE saç ekimi yorumları

1
[HEADING=3]Dr. Ali Tuncer FUE saç ekimi yorumları[/HEADING] [B]FUE Tekniği ile Saç Ekimi[/B] FUE (foliküler unit extraction) yöntemi, saç ekiminde mikromotor yardımı ile 0.7 – 0.8 mm lik başlıklar kullanılarak güvenilir donör bölge (oksipital lob üzerindeki saçlı deri) bölgenizdeki saçların tek tek alınıp ihtiyaç duyulan alana ekimin yapılması tekniğidir. 1988 yılında japon hekim Masumi İNABA tarafından tıp dünyasına kazandırılan bu teknik sayesinde donör alanda iz kalmadan daha çok sayıda saç greftleri elde edilmekte ve doğal görüntü ile sonuçlanmaktadır. [B]Saç Ekim Aşamaları [/B] Hasta sterilite şartlarının sağlandığı ekim odasına alınır. Donör alan lokal anestezi ile uyuşturulduktan sonra ekimin 1. safhası olan saç grefti alımı başlar. Mikromotor başlığı saçı ortalayacak şekilde saçın çıkış yönüne göre alım uygulaması yapılır. Mikropensetlerle saç greftleri dikkatlice saçlı dokudan ayrıştırılır soğuk zincirde korumaya alınır. Alım yerlerin değişik noktalarında saç aralarının arasından alınarak yeterli sayıya ulaşıldığında alım safhası tamamlanmış olur. Alım sırasında gereğinden çok greft alınırsa donör alanda deforme bir görüntü oluşur ki bu da saç ekimi başarısını olumsuz şekilde etkiler. Hastanın uygun pozisyona geçirilerek 2. safha olan köklerin yerleştirileceği kanalların açılımı safhasına gelinir. Ekim yapılacak sahaya lokal anestezi enjeksyonu sonrası kanallar 1.3-1.5 Safir uç ile saçın çıkış yönlerine göre sık şekilde açılır. Bundaki amaç doğal saç görünümü elde etmektir. Saç ekiminin başladığı ilk yıllarda dikine ve seyrek kanal açımı yapılırdı. Bu da çim adam diye tabir dilen görüntünün oluşmasına yol açardı. Modern saç ekiminde buna izin verilmemelidir. Kanal açımı bittikten sonra ekimin yapılacağı son safhaya gelinmiş olur. Burada özellikle hastanın dikkat etmesi gereken şey alınan ne kadar saç grefti varsa hepsinin ekildiğini görmesi ve buna kanaat getirmesir. Ekim tamamlandıktan sonra pansumanla saç ekimi bitirilir.Ekim işlemi bittikten sonra uzman sağlık personeli tarafından hastanın kontrole gelene kadar uyması gereken prosedür hastaya aktarılır ve hasta taburcu edilir. Adres: Doğanbey, Haşim İşcan Cd. No:3 D:B, 16040 Osmangazi/Bursa Telefon: (0224) 222 02 21 Merhabalar yaklaşık iki haftadır saç ekim için araştırma yapıyordum ne istanbulu kaldı ne izmiri herşey bitti dediğim anda karşıma burası çıktı ayşe hanım ve ali beye ne kadar teşekkür etsem azdır ilmek ilmek sabırla dokudular bir kez daha doğru karar verdiğimi anladım inşallah saçlı günlerde görüşmek üzere 😊 Merhabalar. Saç ekimini Ali Tuncer kliniğinde yaptırdım. Sürecin ilk anından itibaren güler yüz ve yardımsever davranışları nedeniyle tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Ağrısız acısız ekim işlemi yapıldı. Çalışanların tecrübeli olması da ayrıca rahat hissettiriyor. Ortam çok temiz ve serin. Gözünüz kapalı kendinizi teslim edebilirsiniz. Bugün saç ekimi. yaptırdım ağrı sızı hissetmedim beklenen günden önce randövüm oluşturuldu gayet memnunum hastaneden eve gelesiye kadar petrolde yolda kimle karsilastiysam güzel olduğunu nerede yaptırdığımi sorannlar oldu adres Şehreküstü Ali Tuncer tavsiye ederim. Çalışma arkadaşlarınin ilgisi güler yüzlülüğü sizi aile ortamında. Hissetiricek ilerleyen zamanlarda süreci daha iyi anlaticam..
0 6
1
[HEADING=3]Dr. Ali Tuncer FUE saç ekimi yorumları[/HEADING] [B]FUE Tekniği ile Saç Ekimi[/B] FUE (foliküler unit extraction) yöntemi, saç ekiminde mikromotor yardımı ile 0.7 – 0.8 mm lik başlıklar kullanılarak güvenilir donör bölge (oksipital lob üzerindeki saçlı deri) bölgenizdeki saçların tek tek alınıp ihtiyaç duyulan alana ekimin yapılması tekniğidir. 1988 yılında japon hekim Masumi İNABA tarafından tıp dünyasına kazandırılan bu teknik sayesinde donör alanda iz kalmadan daha çok sayıda saç greftleri elde edilmekte ve doğal görüntü ile sonuçlanmaktadır. [B]Saç Ekim Aşamaları [/B] Hasta sterilite şartlarının sağlandığı ekim odasına alınır. Donör alan lokal anestezi ile uyuşturulduktan sonra ekimin 1. safhası olan saç grefti alımı başlar. Mikromotor başlığı saçı ortalayacak şekilde saçın çıkış yönüne göre alım uygulaması yapılır. Mikropensetlerle saç greftleri dikkatlice saçlı dokudan ayrıştırılır soğuk zincirde korumaya alınır. Alım yerlerin değişik noktalarında saç aralarının arasından alınarak yeterli sayıya ulaşıldığında alım safhası tamamlanmış olur. Alım sırasında gereğinden çok greft alınırsa donör alanda deforme bir görüntü oluşur ki bu da saç ekimi başarısını olumsuz şekilde etkiler. Hastanın uygun pozisyona geçirilerek 2. safha olan köklerin yerleştirileceği kanalların açılımı safhasına gelinir. Ekim yapılacak sahaya lokal anestezi enjeksyonu sonrası kanallar 1.3-1.5 Safir uç ile saçın çıkış yönlerine göre sık şekilde açılır. Bundaki amaç doğal saç görünümü elde etmektir. Saç ekiminin başladığı ilk yıllarda dikine ve seyrek kanal açımı yapılırdı. Bu da çim adam diye tabir dilen görüntünün oluşmasına yol açardı. Modern saç ekiminde buna izin verilmemelidir. Kanal açımı bittikten sonra ekimin yapılacağı son safhaya gelinmiş olur. Burada özellikle hastanın dikkat etmesi gereken şey alınan ne kadar saç grefti varsa hepsinin ekildiğini görmesi ve buna kanaat getirmesir. Ekim tamamlandıktan sonra pansumanla saç ekimi bitirilir.Ekim işlemi bittikten sonra uzman sağlık personeli tarafından hastanın kontrole gelene kadar uyması gereken prosedür hastaya aktarılır ve hasta taburcu edilir. Adres: Doğanbey, Haşim İşcan Cd. No:3 D:B, 16040 Osmangazi/Bursa Telefon: (0224) 222 02 21 Merhabalar yaklaşık iki haftadır saç ekim için araştırma yapıyordum ne istanbulu kaldı ne izmiri herşey bitti dediğim anda karşıma burası çıktı ayşe hanım ve ali beye ne kadar teşekkür etsem azdır ilmek ilmek sabırla dokudular bir kez daha doğru karar verdiğimi anladım inşallah saçlı günlerde görüşmek üzere 😊 Merhabalar. Saç ekimini Ali Tuncer kliniğinde yaptırdım. Sürecin ilk anından itibaren güler yüz ve yardımsever davranışları nedeniyle tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Ağrısız acısız ekim işlemi yapıldı. Çalışanların tecrübeli olması da ayrıca rahat hissettiriyor. Ortam çok temiz ve serin. Gözünüz kapalı kendinizi teslim edebilirsiniz. Bugün saç ekimi. yaptırdım ağrı sızı hissetmedim beklenen günden önce randövüm oluşturuldu gayet memnunum hastaneden eve gelesiye kadar petrolde yolda kimle karsilastiysam güzel olduğunu nerede yaptırdığımi sorannlar oldu adres Şehreküstü Ali Tuncer tavsiye ederim. Çalışma arkadaşlarınin ilgisi güler yüzlülüğü sizi aile ortamında. Hissetiricek ilerleyen zamanlarda süreci daha iyi anlaticam..
E

eokulum

Üye

Dr. Ali Tuncer FUE saç ekimi yorumları​

FUE Tekniği ile Saç Ekimi
FUE (foliküler unit extraction) yöntemi, saç ekiminde mikromotor yardımı ile 0.7 – 0.8 mm lik başlıklar kullanılarak güvenilir donör bölge (oksipital lob üzerindeki saçlı deri) bölgenizdeki saçların tek tek alınıp ihtiyaç duyulan alana ekimin yapılması tekniğidir. 1988 yılında japon hekim Masumi İNABA tarafından tıp dünyasına kazandırılan bu teknik sayesinde donör alanda iz kalmadan daha çok sayıda saç greftleri elde edilmekte ve doğal görüntü ile sonuçlanmaktadır.

Saç Ekim Aşamaları
Hasta sterilite şartlarının sağlandığı ekim odasına alınır.
Donör alan lokal anestezi ile uyuşturulduktan sonra ekimin 1. safhası olan saç grefti alımı başlar. Mikromotor başlığı saçı ortalayacak şekilde saçın çıkış yönüne göre alım uygulaması yapılır. Mikropensetlerle saç greftleri dikkatlice saçlı dokudan ayrıştırılır soğuk zincirde korumaya alınır. Alım yerlerin değişik noktalarında saç aralarının arasından alınarak yeterli sayıya ulaşıldığında alım safhası tamamlanmış olur. Alım sırasında gereğinden çok greft alınırsa donör alanda deforme bir görüntü oluşur ki bu da saç ekimi başarısını olumsuz şekilde etkiler.

Hastanın uygun pozisyona geçirilerek 2. safha olan köklerin yerleştirileceği kanalların açılımı safhasına gelinir. Ekim yapılacak sahaya lokal anestezi enjeksyonu sonrası kanallar 1.3-1.5 Safir uç ile saçın çıkış yönlerine göre sık şekilde açılır. Bundaki amaç doğal saç görünümü elde etmektir. Saç ekiminin başladığı ilk yıllarda dikine ve seyrek kanal açımı yapılırdı. Bu da çim adam diye tabir dilen görüntünün oluşmasına yol açardı. Modern saç ekiminde buna izin verilmemelidir.

Kanal açımı bittikten sonra ekimin yapılacağı son safhaya gelinmiş olur. Burada özellikle hastanın dikkat etmesi gereken şey alınan ne kadar saç grefti varsa hepsinin ekildiğini görmesi ve buna kanaat getirmesir. Ekim tamamlandıktan sonra pansumanla saç ekimi bitirilir.Ekim işlemi bittikten sonra uzman sağlık personeli tarafından hastanın kontrole gelene kadar uyması gereken prosedür hastaya aktarılır ve hasta taburcu edilir.

Adres: Doğanbey, Haşim İşcan Cd. No:3 D:B, 16040 Osmangazi/Bursa

Telefon: (0224) 222 02 21

Merhabalar yaklaşık iki haftadır saç ekim için araştırma yapıyordum ne istanbulu kaldı ne izmiri herşey bitti dediğim anda karşıma burası çıktı ayşe hanım ve ali beye ne kadar teşekkür etsem azdır ilmek ilmek sabırla dokudular bir kez daha doğru karar verdiğimi anladım inşallah saçlı günlerde görüşmek üzere 😊

Merhabalar. Saç ekimini Ali Tuncer kliniğinde yaptırdım. Sürecin ilk anından itibaren güler yüz ve yardımsever davranışları nedeniyle tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Ağrısız acısız ekim işlemi yapıldı. Çalışanların tecrübeli olması da ayrıca rahat hissettiriyor. Ortam çok temiz ve serin. Gözünüz kapalı kendinizi teslim edebilirsiniz.

Bugün saç ekimi. yaptırdım ağrı sızı hissetmedim beklenen günden önce randövüm oluşturuldu gayet memnunum hastaneden eve gelesiye kadar petrolde yolda kimle karsilastiysam güzel olduğunu nerede yaptırdığımi sorannlar oldu adres Şehreküstü Ali Tuncer tavsiye ederim. Çalışma arkadaşlarınin ilgisi güler yüzlülüğü sizi aile ortamında. Hissetiricek ilerleyen zamanlarda süreci daha iyi anlaticam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt