Soru Donör bölgede iz kalır mı?

• Konuyu başlatan Justice
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 382
  • Cevap 9

Donör bölgede iz kalır mı?

1
Arkadaşlar, 80 gün önce Batman Dünya Hastanesi'nde Dr. Ömer Oğur’a saç ekimi yaptırdım. Donör bölgesinde izler var ve ekim yapılan yerin sürecinin normal ilerlediğini, zamanla düzeleceğini söylüyorlar. Ancak, şu ana kadar pek bir değişiklik görmedim. Ekim yapılan bölgede de tomurcuklanmalar çok az. Ekim yaptırdıktan sonra, bu sorunları yaşayan veya aynı yerden saç ekimi yaptıran arkadaşların yorumlarını ve deneyimlerini paylaşmalarını bekliyorum. Şimdiden pişmanlık yaşadığımı söyleyebilirim. Sizce bu izler ve tomurcuklanma eksikliği normal mi?
9 6
1
Dünya hastanesi Ömer Ugur' un saç ekimleri güzeldir, beğenirim. Alımı kendi yaptıysa kuşkunuz olmasın orantılı alım yapmıştır, duzelir
J

Justice

Üye
Arkadaşlar, 80 gün önce Batman Dünya Hastanesi'nde Dr. Ömer Oğur’a saç ekimi yaptırdım. Donör bölgesinde izler var ve ekim yapılan yerin sürecinin normal ilerlediğini, zamanla düzeleceğini söylüyorlar. Ancak, şu ana kadar pek bir değişiklik görmedim. Ekim yapılan bölgede de tomurcuklanmalar çok az. Ekim yaptırdıktan sonra, bu sorunları yaşayan veya aynı yerden saç ekimi yaptıran arkadaşların yorumlarını ve deneyimlerini paylaşmalarını bekliyorum. Şimdiden pişmanlık yaşadığımı söyleyebilirim. Sizce bu izler ve tomurcuklanma eksikliği normal mi?

E

Erdem

Üye
Çok sorun etme zamanla düzelir kaç bin greft kök alındı?

C

Chrisis

Üye
5-6 ay sonra tamamen geçebilir birazcik yıpratmışlar o yüzden donör küsmesi olmustur sıkma canını

J

Justice

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4200 greft alım yapıldığını söylediler. İnşallah doku küsmesidir. Seyreklik geçsin de beklemek sorun değil. Ama sanki izler kalacak gibi geliyor bana.

H

Holosko

Üye
Bence izler kalacak gibi geldi bana

J

Justice

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, saç ekimimin 125. günündeyim. Ne yazık ki, donör bölgesindeki izler hala mevcut ve seyrelme de aynı şekilde devam ediyor. Saçlar uzadıkça bu seyreklik ve kellikler daha da belirginleşiyor. Bu durum beni oldukça endişelendiriyor. Benzer sorunları yaşayan veya donör bölgesindeki izlerle ilgili tecrübesi olan arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum. Gerçekten yardıma ihtiyacım var, önerileriniz benim için çok önemli.

lusyus

lusyus

Üye
Dostum biraz daha bekle 4-8 ay arası tam sonuçlar belli olur

R

Resetta

Üye
Ben de benzer bir durumdayım ve ne yapacağımı bilemiyorum. 19 Temmuz 2024'de 4500 greftlik bir saç ekimi yaptırdım. Doktor, zamanla düzeleceğini söyledi, ancak herhangi bir iyileşme göremiyorum. Şu anki durum 42-45 gün civarında ve hala beklediğim sonuçları alamadım.

Timur

Timur

Üye
Dermaroller ile oraya masaj yap ellerinle de masaj yapın

H

hairtransplant

Üye
Dünya hastanesi Ömer Ugur' un saç ekimleri güzeldir, beğenirim. Alımı kendi yaptıysa kuşkunuz olmasın orantılı alım yapmıştır, duzelir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
11
Çevrim içi ziyaretçiler
24
Toplam ziyaretçi
35

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt