Soru DMSO Kullanımı hakkında sorular

• Konuyu başlatan Kelbey
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 101
  • Cevap 1

DMSO Kullanımı hakkında sorular

1
Herkese selam, saç dökülmesine karşı uzun süredir minoxil kullanıyorum ve etkisinden memnunum. Ancak, araştırmalarımda DMSO'nun minoksidilin etkisini artırabileceğini öğrendim. Bunun üzerine, minoksidil losyonu ile DMSO karışımı hazırlamayı düşünüyorum. Merak ettiğim birkaç konu var: 1. DMSO'yu minoksidil ile nasıl karıştırmalıyım? Karışım oranı nedir? Çok az veya çok fazla kullanmak etkinliği etkiler mi? 2. Karışımın hazırlanışı sırasında nelere dikkat etmeliyim? Yanlış yapılırsa yan etki oluşturur mu? Hazırlama ve saklama konusunda deneyimi olanlar varsa önerilerini duymak isterim. 3. Direkt saç diplerine uygularken nelere dikkat etmek gerekiyor? Ayrıca, her gün mü yoksa belirli bir aralıkla mı kullanmak daha etkili olur? Bu yöntemi deneyenler varsa, deneyimlerinizi ve aldığınız sonuçları paylaşabilirseniz çok sevinirim. Tecrübelerinize dayanarak tavsiyeleriniz benim için çok değerli olacak.
1 6
1
Minoxun içine DMSO katmana gerek yok zaten molekül ağırlığı düşük olduğundan kolaylıkla emiliyor
K

Kelbey

Üye
Herkese selam, saç dökülmesine karşı uzun süredir minoxil kullanıyorum ve etkisinden memnunum. Ancak, araştırmalarımda DMSO'nun minoksidilin etkisini artırabileceğini öğrendim. Bunun üzerine, minoksidil losyonu ile DMSO karışımı hazırlamayı düşünüyorum.

Merak ettiğim birkaç konu var:

1. DMSO'yu minoksidil ile nasıl karıştırmalıyım? Karışım oranı nedir? Çok az veya çok fazla kullanmak etkinliği etkiler mi?

2. Karışımın hazırlanışı sırasında nelere dikkat etmeliyim? Yanlış yapılırsa yan etki oluşturur mu? Hazırlama ve saklama konusunda deneyimi olanlar varsa önerilerini duymak isterim.

3. Direkt saç diplerine uygularken nelere dikkat etmek gerekiyor? Ayrıca, her gün mü yoksa belirli bir aralıkla mı kullanmak daha etkili olur?

Bu yöntemi deneyenler varsa, deneyimlerinizi ve aldığınız sonuçları paylaşabilirseniz çok sevinirim. Tecrübelerinize dayanarak tavsiyeleriniz benim için çok değerli olacak.

P

Player

Üye
Minoxun içine DMSO katmana gerek yok zaten molekül ağırlığı düşük olduğundan kolaylıkla emiliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
766
Toplam ziyaretçi
766

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt