Mineral
Üye
Böbrek taşı gilaburu suyu işe yaramıyor, gilaburu suyu böbrek taşını eritiyor mu? böbrek taşını düşürüyor mu? Özellikle şunu söylemek istiyorum gilaburu suyundan fayda sağlayan insanları okudum gördüm anlatıklarını okudum dinledim... Özellikle kendim yaşadığım süre içinde böbrek taşı ile ilgili kullanmadığım ürün kalmadı diyebilirim bunlardan gilaburu suyu , avakado yaprağı, kırkkilit at kuyruğu otu farklı sular farklı sular derken şöyle bazı kasaba ve köylerde bahsedilen sular. Şunu anlmanızı istiyorum arkadaşlar en etkili bir yöntem varsa oda eşkina balık taşı doğal balık taşı kesinlikle bir çok kişiye muhteşem sonuçlar aldırıyor. Gilaburu satıcıları ile konuşun hiç biri iddaa edemez taşı eritiyor düşürüyor yardımcı olabilir der sadece. gilaburu suyu şeker hastalarıda kullandığı için yaygın bir kullanım alanı mevcut. Böbrek taşınız var bu 5 ml üzerinde düşme durumu var ise zaten bu böbrek taşı her şekilde düşüyor. Böbrek taşı kanallarda uykuda olabilir buna dikkat edin uykuda bulunan bir böbrek taşını gilaburu suyu eritmez düşürmez isterseniz 100 litre için.
Gilaburu Suyu faydasız demiyorum böbrek taşı eritmek ve düşürmede etkisi olmadığını savunuyorum eğer kumlarınız nedeniyle ağrılarınız var ise küçük kum taneciklerine etki edebilir. Gilaburu suyu içinde satıcıların ürünlerine bakmanızı tavsiye ediyorum. %100 gilaburu suyu içermiyor veya gilaburu içermiyor. Saf hali satıldığını görmedim sadece kayseri tarafında saf halini gilaburu satanlar var ama satış yapan firmalar %45 %50 nektarı bulunmaktadır diyor.
Gilaburu suyu kendim kullandım nice kullanan insanlarıda gördüm etki almadığını söylediler. Etki aldığını söyleyen nice insanlarda oldu. Safra kesesinde veya böbrekta taşlarınız var ise kullanıp deneyebilirsiniz ama benim önerim kombinasyon tedavi. Gilaburu suyunu da deneyin doğal balık taşınıda deneyin avakado yaprağınıda için ibrahim saraçoğlu avokado yaprağını öneriyor kulak ardı etmiyorum kesinlikle önem veriyorum. Arkadaşlar düşündükleriniz söylemek istedikleriniz var ise lütfen yazın bu konu hakkında her konuda yardımcı olabilirim.
Gilaburu Suyu faydasız demiyorum böbrek taşı eritmek ve düşürmede etkisi olmadığını savunuyorum eğer kumlarınız nedeniyle ağrılarınız var ise küçük kum taneciklerine etki edebilir. Gilaburu suyu içinde satıcıların ürünlerine bakmanızı tavsiye ediyorum. %100 gilaburu suyu içermiyor veya gilaburu içermiyor. Saf hali satıldığını görmedim sadece kayseri tarafında saf halini gilaburu satanlar var ama satış yapan firmalar %45 %50 nektarı bulunmaktadır diyor.
Gilaburu suyu kendim kullandım nice kullanan insanlarıda gördüm etki almadığını söylediler. Etki aldığını söyleyen nice insanlarda oldu. Safra kesesinde veya böbrekta taşlarınız var ise kullanıp deneyebilirsiniz ama benim önerim kombinasyon tedavi. Gilaburu suyunu da deneyin doğal balık taşınıda deneyin avakado yaprağınıda için ibrahim saraçoğlu avokado yaprağını öneriyor kulak ardı etmiyorum kesinlikle önem veriyorum. Arkadaşlar düşündükleriniz söylemek istedikleriniz var ise lütfen yazın bu konu hakkında her konuda yardımcı olabilirim.