Aslı Tarcan 5500 Greft Saç Ekimi Sonucu

• Konuyu başlatan Capanzade
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 2K
  • Cevap 24

Aslı Tarcan 5500 Greft Saç Ekimi Sonucu

1
[QUOTE="erco, post: 339, member: 87"] Xpecia günlük kaç adet kullanım yapıyorsunuz. Olumsuz bir etkisine rastladiniz mi [/QUOTE] Evet maalesef rastladım. Cinsel iktidarsızlık yaptı. İlk başta inanmıyordum böyle birşeye ama yaşayınca inandım. 3 ay sonra bıraktım ve şimdi ancak düzeldi. Günde 2 tablet kullanıyordum.
24 6
1
[QUOTE="haydi, post: 519, member: 10"] Son derece çok iyi gözüküyor, aslı tarcan saç ekimine kendisi mi ekibi mi giriyor. Şampuan olarak ne kullandınız. Prp ne durumda [/QUOTE] Aslı Tarcan kendisi ekim yapmıyor. Ekibi var. Zaten istese de yapamaz. 10 üzerinde ameliyathane var. Günde çok fazla ekim oluyor. Şampuan sawpoo kullandım. Prp 2 tane yapıldı.
C

Capanzade

Üye
Xpecia günlük kaç adet kullanım yapıyorsunuz. Olumsuz bir etkisine rastladiniz mi
Evet maalesef rastladım. Cinsel iktidarsızlık yaptı. İlk başta inanmıyordum böyle birşeye ama yaşayınca inandım. 3 ay sonra bıraktım ve şimdi ancak düzeldi. Günde 2 tablet kullanıyordum.

C

Capanzade

Üye
Saç ekiminiz gayet güzel gözüküyor merak ettigim saç ekimi öncesi ve sonrası şuan ki halı aynı yerden cekim
Saç ekimi öncesi ilk fotoğraf olanı. Diğer fotoğraflar ise 5 ay sonrası. Başka neyi merak ediyorsunuz.

C

Capanzade

Üye
S

Saraf

Üye
Sevgili Hocam sizin saç ekiminiz dhi yöntemi ile mi oldu?

C

Capanzade

Üye
Arkadaşlar an itibariyle 6 ay oldu. Sizce süreç nasıl gidiyor.

Ekli dosyalar

• IMG_6787.jpg
    IMG_6787.jpg
    3.6 MB · Gösterim: 142
  • IMG_20210719_152240.jpg
    IMG_20210719_152240.jpg
    3.7 MB · Gösterim: 142
Alperen

Alperen

Üye
Hocam saç ekimi sonucun muhteşem gözüküyor gerçekten etkileyici geldi bana saç ekiminiz dhi mi fue mi oldu bu saç ekimi 7. 8. Ay daha etkileyici olur acayip öz güven vermiş hissediyorum

L

Levent

Üye
Arkadaşlar an itibariyle 6 ay oldu. Sizce süreç nasıl gidiyor.
Son derece çok iyi gözüküyor, aslı tarcan saç ekimine kendisi mi ekibi mi giriyor. Şampuan olarak ne kullandınız. Prp ne durumda

C

Capanzade

Üye
Hocam saç ekimi sonucun muhteşem gözüküyor gerçekten etkileyici geldi bana saç ekiminiz dhi mi fue mi oldu bu saç ekimi 7. 8. Ay daha etkileyici olur acayip öz güven vermiş hissediyorum
Fue yöntemi ile ekildi. Çok teşekkür ederim. İnşallah 2 ay daha çıkışlar devam ederse muhteşem olacak 😊

C

Capanzade

Üye
Son derece çok iyi gözüküyor, aslı tarcan saç ekimine kendisi mi ekibi mi giriyor. Şampuan olarak ne kullandınız. Prp ne durumda
Aslı Tarcan kendisi ekim yapmıyor. Ekibi var. Zaten istese de yapamaz. 10 üzerinde ameliyathane var. Günde çok fazla ekim oluyor. Şampuan sawpoo kullandım. Prp 2 tane yapıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
44
Çevrim içi ziyaretçiler
82
Toplam ziyaretçi
126

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt