Ankara'da nereye saç ektirmeliyim?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 198
  • Cevap 2

Ankara'da nereye saç ektirmeliyim?

1
Arkadaşlar selamlar, Ankara'da saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve daha önce burada ekim yaptırmış ya da bu konuda bilgi sahibi olanların tavsiyelerini almak istiyorum. Vertex bölgesinde seyrelme var son resmimi ekledim. Hangi merkezlerde kaliteli ve doğal sonuçlar elde ediliyor? Özellikle saç çizgisi ve yoğunluk konusunda dikkatli davranan, hasta memnuniyetine önem veren bir yer arıyorum. Daha önce tecrübe eden ya da bu merkezler hakkında bilgisi olanlar, lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz? [ATTACH]2559[/ATTACH]
2 6
1
Ankara'da saç ekimi yaptırabileceğiniz birkaç ünlü klinik ve doktor var. İşte bazı öneriler: Dr. Serkan Aydın - Saç ekimi konusunda oldukça popüler ve deneyimli bir doktor. Özellikle doğal sonuçlar elde etme konusunda iyi bir üne sahip. Medeks Saç Ekimi - İyi bir hasta memnuniyeti ve yüksek başarı oranlarıyla tanınır. Aslı Tarcan - Hem saç ekimi hem de saç tedavileri konusunda başarılı sonuçlar elde edebilen bir kliniktir. İlhan Serdaroglu - Uzun yıllardır bu alanda çalışan deneyimli bir doktor. Doğal ve başarılı sonuçlar sunmasıyla bilinir. Ahmet Tosun - Saç ekimi konusunda deneyimli ve başarılı sonuçlar elde eden bir diğer doktordur. Bu klinikleri araştırarak, hasta yorumlarına ve sonuçlarına göre karar vermeniz faydalı olacaktır. Ayrıca, doktorlarla birebir görüşmeler yaparak size en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.
O

omerkoc

Üye
Arkadaşlar selamlar, Ankara'da saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum ve daha önce burada ekim yaptırmış ya da bu konuda bilgi sahibi olanların tavsiyelerini almak istiyorum. Vertex bölgesinde seyrelme var son resmimi ekledim. Hangi merkezlerde kaliteli ve doğal sonuçlar elde ediliyor? Özellikle saç çizgisi ve yoğunluk konusunda dikkatli davranan, hasta memnuniyetine önem veren bir yer arıyorum.

Daha önce tecrübe eden ya da bu merkezler hakkında bilgisi olanlar, lütfen deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşabilir misiniz?

IMG_20240814_234224.jpg

L

Lemos

Üye
İlaç tedavisi kullan bunsaça ekim olmaz iyi sonuç alabilirsin minoxil, finasterid biotin, procapil tedavisi iyi sonuç verecektir.

S

Sloccer

Üye
Ankara'da saç ekimi yaptırabileceğiniz birkaç ünlü klinik ve doktor var. İşte bazı öneriler:

Dr. Serkan Aydın - Saç ekimi konusunda oldukça popüler ve deneyimli bir doktor. Özellikle doğal sonuçlar elde etme konusunda iyi bir üne sahip.

Medeks Saç Ekimi - İyi bir hasta memnuniyeti ve yüksek başarı oranlarıyla tanınır.

Aslı Tarcan - Hem saç ekimi hem de saç tedavileri konusunda başarılı sonuçlar elde edebilen bir kliniktir.

İlhan Serdaroglu - Uzun yıllardır bu alanda çalışan deneyimli bir doktor. Doğal ve başarılı sonuçlar sunmasıyla bilinir.

Ahmet Tosun - Saç ekimi konusunda deneyimli ve başarılı sonuçlar elde eden bir diğer doktordur.

Bu klinikleri araştırarak, hasta yorumlarına ve sonuçlarına göre karar vermeniz faydalı olacaktır. Ayrıca, doktorlarla birebir görüşmeler yaparak size en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
22
Çevrim içi ziyaretçiler
37
Toplam ziyaretçi
59

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt