A
Aydem
Üye
Finasterid araştırması yaptınız mı? Xpecia gibi avadort bu tarz ürünleri duydunuz mu? Ayrıca özel msj atıyorum bakabilirmisiniz.
Duydum ama bilgi sahibi degilimFinasterid araştırması yaptınız mı? Xpecia gibi avadort bu tarz ürünleri duydunuz mu? Ayrıca özel msj atıyorum bakabilirmisiniz.
Teşekkür ederm . Var tabiki ılac vıtamini verdiler.Hayırlı olmasını dilerim, Ankara'da seçebilecek iki ekim merkezinden birini tercih etmişsiniz, fiyat ve kalite açısından oldukça iyi bir seçim. Saç ekiminizin planlaması iyi yapılmış sıklık da gayet iyi görünüyor, ön çizgi genelde bu şekil yapılır, umarım istediğiniz güzel sonuçları alırsınız. Kullanmanızı önerdikleri vitamin ilaç vs. var mı?
Teşekkürler fınasterıd kullanmalımıyım sızceOlumlu ve olumsuz yönleri var tabi bu tamamen kişinin kendi durumuna göre değişiyor. Kimisi çok etkili kimiside öyle hoş bakmıyor neyse sizin gayet sağlık güzel bir saç ekimi olmuş şuan sizi sosyal medyada gruplarda görme fırsatıda oldu![]()
Greft sayısı onemli deil sahın bey kurumsal calısıor cok ektım az ektım yok standart. Prp 6.8 seans var ılacları losyonları herseyı veriyor.Hayırlı olsun dostum 3000 greft için fiyat ne ödediniz ücretsiz prp yapıyorlar mı?
Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.