Şampuan Alpecin caffeine shampoo kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Luceos
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 174
  • Cevap 1

Alpecin caffeine shampoo kullananlar memnun mu?

1
Merhaba arkadaşlar, saçlarım aşırı yağlı ve cansız görünüyor biotin kullanıyorum 5 aydır ama önlerde faydası yok gibi. Saçları canlı göstermek için kafein içeren şampuanların bu konuda etkili olduğunu duydum. Aklıma iki tane şampuan geliyor biri Alpecin Caffeine Shampoo diğeri sebamed anti hair loss şampuan bunları kullanan var mı? Memnun kalan ya da işe yaramadığını düşünenler lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Özellikle uzun süreli kullanımda saç dökülmesini azaltıp azaltmadığını ve saçları gerçekten güçlendirip güçlendirmediğini merak ediyorum. Yanıtlarınız benim için çok değerli, bilgi verirseniz teşekkür ederim.
1 6
1
alpecin şampuan kullanmadım ama sebamed kafeinli olanı kulandım memnun kaldığımı söyleyebilirim. Sebamed şampuan içine sanırsam mentol koyuyorlar kafayı sıcak suyla yıkayınca acayip yakıyor kafayı kızartıyor diyebilirirm.
L

Luceos

Üye
Merhaba arkadaşlar, saçlarım aşırı yağlı ve cansız görünüyor biotin kullanıyorum 5 aydır ama önlerde faydası yok gibi. Saçları canlı göstermek için kafein içeren şampuanların bu konuda etkili olduğunu duydum. Aklıma iki tane şampuan geliyor biri Alpecin Caffeine Shampoo diğeri sebamed anti hair loss şampuan bunları kullanan var mı? Memnun kalan ya da işe yaramadığını düşünenler lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Özellikle uzun süreli kullanımda saç dökülmesini azaltıp azaltmadığını ve saçları gerçekten güçlendirip güçlendirmediğini merak ediyorum. Yanıtlarınız benim için çok değerli, bilgi verirseniz teşekkür ederim.

H

hyperKel

Üye
alpecin şampuan kullanmadım ama sebamed kafeinli olanı kulandım memnun kaldığımı söyleyebilirim. Sebamed şampuan içine sanırsam mentol koyuyorlar kafayı sıcak suyla yıkayınca acayip yakıyor kafayı kızartıyor diyebilirirm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
779
Toplam ziyaretçi
779

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt