Soru Aga-E Tablet Kullananlar Memnun mu?

• Konuyu başlatan couza
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 416
  • Cevap 3

Aga-E Tablet Kullananlar Memnun mu?

1
Merhaba değerli forum üyeleri bir yıldır forumu takip ediyorum saç tedavisi yada saç ekimi yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım. Ekitrenlerin çoğuna baktım çok iyi ve çok kötü olan sonuçlar var. Ama saçlarım daha fazla dökülmeden dermatoloğa muayene oldum. Bana Alopoxy-T sprey, Ducary Şampuan, AGA-E Tablet ve B12 iğne verdi. Bu ürünleri alırımda aga-e tablet fiyatı çok pahalı xpecia tablet ile kıyaslandığımda içerik olarak bu fazla. Eczacının fikrini sordum xpecia tabletten memnun kalanlar çok. Bu ürün yeni okudum dedi, bence faydası olacaktır dedi. Kısaca; Sorumuza gelecek olursak kullanıp memnun kalan var mı?
3 6
1
Evet, e-Tabelet gerçekten saç sağlığı için kaliteli bir vitamin takviyesi olarak bilinir. Yıllar önce bir dermatolog tarafından bana da tavsiye edilmişti ve kullandığım süre boyunca olumlu etkilerini rahatlıkla gözlemledim. Ancak, fiyatının diğer muadillerine göre biraz yüksek olduğunu belirtmekte fayda var.
C

couza

Üye
Merhaba değerli forum üyeleri bir yıldır forumu takip ediyorum saç tedavisi yada saç ekimi yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım. Ekitrenlerin çoğuna baktım çok iyi ve çok kötü olan sonuçlar var. Ama saçlarım daha fazla dökülmeden dermatoloğa muayene oldum. Bana Alopoxy-T sprey, Ducary Şampuan, AGA-E Tablet ve B12 iğne verdi. Bu ürünleri alırımda aga-e tablet fiyatı çok pahalı xpecia tablet ile kıyaslandığımda içerik olarak bu fazla. Eczacının fikrini sordum xpecia tabletten memnun kalanlar çok. Bu ürün yeni okudum dedi, bence faydası olacaktır dedi. Kısaca; Sorumuza gelecek olursak kullanıp memnun kalan var mı?

C

Cheesy

Üye
Ben kullanmadım ama xpecia tablet önerebilir yada biotin 5 mg fiyatı ucuzsa bunuda kullanabilirsin

O

Orçun

Üye
İçerik olarak çok iyi diyebilirim sadece saç değil genel sağlık için de yararlı bir vitamin.

R

Roni

Üye
Evet, e-Tabelet gerçekten saç sağlığı için kaliteli bir vitamin takviyesi olarak bilinir. Yıllar önce bir dermatolog tarafından bana da tavsiye edilmişti ve kullandığım süre boyunca olumlu etkilerini rahatlıkla gözlemledim. Ancak, fiyatının diğer muadillerine göre biraz yüksek olduğunu belirtmekte fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
29
Çevrim içi ziyaretçiler
45
Toplam ziyaretçi
74
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt