S
sisyphut
Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir forumu takip ediyordum ve sonunda aranıza katılmaya karar verdim. 23 yaşındayım ve saç dökülmesiyle ilgili sıkıntılarım var. Kelliği geciktirmek için araştırmalar yaptım ve kan değerlerime uygun olarak Xpecia ya da Proscar yerine Solgar Saw Palmetto ve Biotin 5000 kullanmaya başladım. Yaklaşık bir aydır düzenli olarak her gün birer tane alıyorum.
Bugün ise Minoxidil kullanmaya başlama kararı aldım ve akşamları 8 fıs uygulamayı planlıyorum. Şakak bölgemde belirgin bir dökülme var, ancak vertex bölgesinde henüz bir sorun yok. Güçsüzleşen saçlarım için bu tedavi yönteminin ne kadar etkili olacağı ve kalıcı sonuçlar sağlayıp sağlamayacağı konusunda sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Her türlü öneriye açığım.
Bugün ise Minoxidil kullanmaya başlama kararı aldım ve akşamları 8 fıs uygulamayı planlıyorum. Şakak bölgemde belirgin bir dökülme var, ancak vertex bölgesinde henüz bir sorun yok. Güçsüzleşen saçlarım için bu tedavi yönteminin ne kadar etkili olacağı ve kalıcı sonuçlar sağlayıp sağlamayacağı konusunda sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Her türlü öneriye açığım.