23 Yaş minoxil kullanımı hakkında yardım

• Konuyu başlatan sisyphut
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 75
  • Cevap 1

23 Yaş minoxil kullanımı hakkında yardım

1
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir forumu takip ediyordum ve sonunda aranıza katılmaya karar verdim. 23 yaşındayım ve saç dökülmesiyle ilgili sıkıntılarım var. Kelliği geciktirmek için araştırmalar yaptım ve kan değerlerime uygun olarak Xpecia ya da Proscar yerine Solgar Saw Palmetto ve Biotin 5000 kullanmaya başladım. Yaklaşık bir aydır düzenli olarak her gün birer tane alıyorum. Bugün ise Minoxidil kullanmaya başlama kararı aldım ve akşamları 8 fıs uygulamayı planlıyorum. Şakak bölgemde belirgin bir dökülme var, ancak vertex bölgesinde henüz bir sorun yok. Güçsüzleşen saçlarım için bu tedavi yönteminin ne kadar etkili olacağı ve kalıcı sonuçlar sağlayıp sağlamayacağı konusunda sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Her türlü öneriye açığım.
1 6
1
Ben saçım için minoxil kullanmadım ama muhtemelen sende biliyorsundur minoxu dökülme için ömür boyu kullanman gerekir. Ne kadar etkili olacağı herkeste farklıdır. Ama saw pamletto gibi dht engelleyici içerikleri oral olarak kullanman pek doğru değil. Yan etkileri olabilir. Bunun yerine saçın ihtiyacı olan vitaminleri ve ekstratları oral olarak kullanabilirsin. Saç dökülmene göre kendi minox içeriğini de yapabilirsin. Forumda da görmüşsündür belki minox, kafein, arginine losyon gibi çeşitli içerikler. Bunların dışında son dönemde saç mezoterapisi gibi işlemler çok çeşitlendi. Kullanılan içerikler maddeler serumlar hem etkili hem de çeşitli. Araştırıp kafana yatan bir doktordan böyle bir hizmette alabilirsin fayda gören çok var. Ama genetik dökülmenin temeli dht basıkalamak. Bunu topikal yollarla yaparsan daha az yan etki ile karşılaşırsın.
S

sisyphut

Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir forumu takip ediyordum ve sonunda aranıza katılmaya karar verdim. 23 yaşındayım ve saç dökülmesiyle ilgili sıkıntılarım var. Kelliği geciktirmek için araştırmalar yaptım ve kan değerlerime uygun olarak Xpecia ya da Proscar yerine Solgar Saw Palmetto ve Biotin 5000 kullanmaya başladım. Yaklaşık bir aydır düzenli olarak her gün birer tane alıyorum.

Bugün ise Minoxidil kullanmaya başlama kararı aldım ve akşamları 8 fıs uygulamayı planlıyorum. Şakak bölgemde belirgin bir dökülme var, ancak vertex bölgesinde henüz bir sorun yok. Güçsüzleşen saçlarım için bu tedavi yönteminin ne kadar etkili olacağı ve kalıcı sonuçlar sağlayıp sağlamayacağı konusunda sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Her türlü öneriye açığım.

N

Nix123

Üye
Ben saçım için minoxil kullanmadım ama muhtemelen sende biliyorsundur minoxu dökülme için ömür boyu kullanman gerekir. Ne kadar etkili olacağı herkeste farklıdır. Ama saw pamletto gibi dht engelleyici içerikleri oral olarak kullanman pek doğru değil. Yan etkileri olabilir. Bunun yerine saçın ihtiyacı olan vitaminleri ve ekstratları oral olarak kullanabilirsin. Saç dökülmene göre kendi minox içeriğini de yapabilirsin. Forumda da görmüşsündür belki minox, kafein, arginine losyon gibi çeşitli içerikler. Bunların dışında son dönemde saç mezoterapisi gibi işlemler çok çeşitlendi. Kullanılan içerikler maddeler serumlar hem etkili hem de çeşitli. Araştırıp kafana yatan bir doktordan böyle bir hizmette alabilirsin fayda gören çok var. Ama genetik dökülmenin temeli dht basıkalamak. Bunu topikal yollarla yaparsan daha az yan etki ile karşılaşırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt