22 yaşındayım saçlarım dökülüyor

• Konuyu başlatan Dubdruf
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 266
  • Cevap 1

22 yaşındayım saçlarım dökülüyor

1
Herkese Merhabalar arkadaşlar 22 yaşındayım son 1,5 yıldır yoğun bir şekilde saç dökülmesi yaşıyorum son 2 aya kadar pek önemsemiyordum olağan bir durumdur diye karşılıyordum ama son iki aydaki dökülmelerin yoğunlaşınca durumu ciddiyetinin farkına vardı. Benim deneyimlerime göre erkek tipi kellik olduğunu düşünüyorum çünkü babamın da saçları iken ve ben de babama çekmişim kel olacağım gibi görünüyor. Dökülmenin genetik olduğunu şuradan anladım önceden saç derim de yağlanma neredeyse sıfırdı ama son 4-5 aydır yağlanmanın aşırı şekilde çoğaldığını fark ettim. Hatta o kadar çok yağlanma başlıyor ki cildimde bile iğrenç bir yalanma oluşuyor. Ön bölgelerimde yoğun bir saç dökülmesi var Sabah kalktığında yastığımda bile bu durumu fark ediyordum. Özellikle tum tepede ortasında hafif bir açılma olduğunu gördüm. Ailem doktora gitmemi söylüyor ona göre ilaç yazsın falan diyor ama ben doktora gitmeden önce buradaki deneyimli arkadaşlardan bir yorum öneri almak istedim. Şu anki saç dökülmem sizce hangisine benziyor. Eğer erkek tipi dökülmezse ne önerirsiniz nasıl bu saçları koruyabilirim. Değerli arkadaşlardan yorumlarına yardımlarını bekliyorum teşekkürler. [ATTACH type="full"]1916[/ATTACH]
1 6
1
Genetikse yapaçak bişey yok eninde sonunda gene dökülcek ama çok fazla stres yapma uykuna, belenmene dikkat et saçı çok fazla kimyasal ürünle yıkamakta iyi değil vitamin takviyesi al
D

Dubdruf

Üye
Herkese Merhabalar arkadaşlar 22 yaşındayım son 1,5 yıldır yoğun bir şekilde saç dökülmesi yaşıyorum son 2 aya kadar pek önemsemiyordum olağan bir durumdur diye karşılıyordum ama son iki aydaki dökülmelerin yoğunlaşınca durumu ciddiyetinin farkına vardı. Benim deneyimlerime göre erkek tipi kellik olduğunu düşünüyorum çünkü babamın da saçları iken ve ben de babama çekmişim kel olacağım gibi görünüyor. Dökülmenin genetik olduğunu şuradan anladım önceden saç derim de yağlanma neredeyse sıfırdı ama son 4-5 aydır yağlanmanın aşırı şekilde çoğaldığını fark ettim. Hatta o kadar çok yağlanma başlıyor ki cildimde bile iğrenç bir yalanma oluşuyor. Ön bölgelerimde yoğun bir saç dökülmesi var Sabah kalktığında yastığımda bile bu durumu fark ediyordum. Özellikle tum tepede ortasında hafif bir açılma olduğunu gördüm. Ailem doktora gitmemi söylüyor ona göre ilaç yazsın falan diyor ama ben doktora gitmeden önce buradaki deneyimli arkadaşlardan bir yorum öneri almak istedim. Şu anki saç dökülmem sizce hangisine benziyor. Eğer erkek tipi dökülmezse ne önerirsiniz nasıl bu saçları koruyabilirim. Değerli arkadaşlardan yorumlarına yardımlarını bekliyorum teşekkürler.

22 yaşındayım saçlarım dökülüyor.jpeg

E

Eleanor

Üye
Genetikse yapaçak bişey yok eninde sonunda gene dökülcek ama çok fazla stres yapma uykuna, belenmene dikkat et saçı çok fazla kimyasal ürünle yıkamakta iyi değil vitamin takviyesi al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
23
Çevrim içi ziyaretçiler
56
Toplam ziyaretçi
79
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt