N
Nofear
Üye
Sayın abilerim 21 yaşımdayım ve son sınıf üniversite öğrencisiyim son 3 yıldır hiç saç dökülmem yoktu nerdeyse fırça bile girmeyen kalın telli saçlarım vardı ama son aylarda birden yanlarım açıldı ve inanılmaz bir şekilde dökülmeler başladı ve önler ile tepelerde ki saçlar gitti kel oluyorum resmen ailede genetik olarak baba tarafı norwood 6 ve anne tarafı ise norwood 4 ve 5 bu durum benim psikolojimi çok kötü etkiliyor sosyal hayatımda son derece aktif ve özgüvenli birisi olduğum halde artık benden eski halindem eser kalmadı diyebilirim. Arkadaş ortamına insan içine çıkmak içimden gelmiyor. Bundurum üniversite hayatımıda etkilemeye başladı. Herkes saçların açılmış dökülmüş demesi son derece canımı sıkıyor eski halimi arar oldum. Dökülmeler devam ediyor gün içinde ne zaman elimi saçıma götürsem 10 25 saç teli geliyor ve herhangi bir ilaç kullanmıyorum sadece eczaneci arkadaşım badem yağı sürmemi söyledi bunu kullanıyorum. Xpecia tablet araştırdım başlamayı düşünüyorum vitamin almamı önerirmisiniz. Sizlerin tavsiyeleri benim için çok önemli saç ekimi için beklemeli miyim ne yapmalıyım varolan saçları nasıl koruyabilirim mezoterapi yaptırsam yada prp işe yarar mı fiyat aldım 6-7 bin TL buluyor o kadar para vermek istemiyorum öğrenciyim zaten. Resimleri ekleyecem alt tarafa son olarak saçlarım çok dalgalı ve kıvırcık da denilebilir. Sizlerin önerilerinizi bekliyorum.