Zix losyona başlamayı düşünüyorum

• Konuyu başlatan Özkan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 240
  • Cevap 1

Zix losyona başlamayı düşünüyorum

1
Merhaba arkadaşlar, zix losyonu yabancı forumlarda oldukça fazla kişinin konuya rağbet ettiğini gördüm bu losyonu kullananlardan bu tedavinin gerçekten sonuç verip vermediğini öğrenmek istiyorum ve bunu ne kadar süredir uyguladınız ve nasıl sonuçlanıyor? Daha önceden bulursunu yapan bilen arkadaşlar varsa lütfen nasıl yapıldığı hakkında bizleri bilgilendirsin bu losyonun hafif antiandrojenik etkileri olduğunu öğrendim.
1 6
1
Yabancı forumlarda çok kullananlar var dökülmeleri önlüyormuş denenebilir bence konu linkine bakabilirsin [URL unfurl="true"]https://www.sacekimisonuclar.com/konu/zix-losyon-kullananlar-var-mi.392/[/URL]
Ö

Özkan

Üye
Merhaba arkadaşlar, zix losyonu yabancı forumlarda oldukça fazla kişinin konuya rağbet ettiğini gördüm bu losyonu kullananlardan bu tedavinin gerçekten sonuç verip vermediğini öğrenmek istiyorum ve bunu ne kadar süredir uyguladınız ve nasıl sonuçlanıyor? Daha önceden bulursunu yapan bilen arkadaşlar varsa lütfen nasıl yapıldığı hakkında bizleri bilgilendirsin bu losyonun hafif antiandrojenik etkileri olduğunu öğrendim.

R

Racing

Üye
Yabancı forumlarda çok kullananlar var dökülmeleri önlüyormuş denenebilir bence konu linkine bakabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
36
Çevrim içi ziyaretçiler
55
Toplam ziyaretçi
91
Robots
13

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt