Zix losyon, B6 ve çinko saç dökülmesi için kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan layerbox23
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 249
  • Cevap 1

Zix losyon, B6 ve çinko saç dökülmesi için kullananlar var mı?

1
Merhaba saç dökülmesini önlemek için hairlostalk forumunda zix losyon kullananlar var bunu hazırlamak için çinko ve b6 vitaminiyle durdurduğunu söylemişol sayıda yorum almış halada kullanıyor bu kişinin yazısını aktarıp konu hakkında bilgi vereceğim Öncelikle adamın yazısı : Zix losyonu keşfettim Birçok insan bu ilaçla başarılı oluyordu. Etil alkol ve damıtılmış su ile karıştırılmış B6 vitamini ve Çinkodan oluşuyor. Çinko sülfat + B6'nın (p5p) kafa derisi dht'sini azalttığını gösteren bir çalışmadan alıntı yaptı. Neden olmasın dedim, amazon'daki bağımsız mağazadan vitaminleri sipariş ettim ve tarifine göre karışımı karıştırdım (klasik zix). Birkaç gün içinde kaşıntılarım geçti, bu Tanrı'nın bir lütfuydu. Kaşıntı o kadar kötüydü ki, kafa derimi çatalla parçalamak istiyordum. Her neyse, kafa derim saç dökülmesinden önceki gibi beyaz ve sağlıklı görünüyordu. Bir ya da iki hafta içinde dökülme neredeyse sıfıra indi ve saçlarım iyileşti. Hala finasterid kullandığım 9-12 ay öncesine göre daha inceydi, ama saçlarım hala gerçekten iyi görünüyordu. Yıllar içinde (finasteridi bıraktığımdan beri 11 yıl ve erkek tipi kelliğe başladığımdan beri 19 yıl), saçlarım mükemmel değil çünkü başka şeyler denedim. genel olarak, sahip olduğum şeylerin çoğunu korudum. Şu anda muhtemelen NW2'yim, 2005'in sonundan beri Norwood 1'den geliyorum. Yoğunluğumu ve saç çizgimin bir kısmını kaybettim, ancak 39 yaşında hala arkadaşlarımın çoğundan daha fazla olmasa da çok saçım var. Tüm hesaplara göre, bunun büyük bir başarı olduğunu söyleyebilirim. Finasterid kullanmaya devam etseydim muhtemelen daha fazlasına sahip olurdum, ancak yanlar nedeniyle hala tam bir karmaşaya sahip olurdum. Bu benim için en iyi çözüm oldu. Adam önce finasterid kullanıyor ve kız arkadaşına gittiği zaman finasteridi yanına almayı unutuyor ve finasterid kullanmadan bedeninin daha sağlıklı olduğunu söylüyor beyin sisi gibi önemli bir problemide finasteridi bırakarak atlattığını aktarıyordu ben de biraz araştırdım dediklerinde haklı olabilir mi diye ve diğer kullanıcıların deneyimlerini okudum şöyle söylüyorlar. Bi kaç araştırmayla çinkonun topikal olarak uygulandığında 5 alfa redüktaz inhibisyonu bloke ettiğini gördüm kullananlar b6 gibi zaten bilinen bir etkenle karıştırıp topikal olarak uygulandığında etkisinin daha çok olduğunu söylüyor ürünün - yönü ise alkol ile karıştırılması alkol cildi uzun süreli kullanımda tahriş edip zarar vermekte ayrıca dermatit sorunu bulunanların uzun süreli alkol kullanımından uzak durması lazım önceden minox miracle losyon gibi ürünleri kullananlar anlar. Alkol yerine elsev arginin direnç veya tresan saç güçlendirici ve canlandırıcı saç toniği kullanabilirsiniz. Diğer eksi yönlerinden bazıları şunlar; Kullananlardan bazı kesim bu topikden sonra saçlarının dahada inceldiğini söylüyor ve buna zix in sebep olduğunu düşünüyor. Bazı kesim ise işe yaradığını fakat erkek tipi dökülmeye etki etmediğini bu kadar uğraş yerine başka ürünler kullanmayı öneriyor. Benim görüşüm ise minoxidil ve diğer losyonlarda döngü olayı olduğu ne kadar uğraşırsanız uğraşın yolun başına döneceğinizdir konuyu okumak isteyenlere link bırakıyorum
1 6
1
Teşekkür ederim paylaşım için güzel ve faydalı bir konu olmuş, bir çok saç dökülmesi çinko eksikliği olabiliyor kesinlikle doktor tahlil kontrol şart
L

layerbox23

Üye
Merhaba saç dökülmesini önlemek için hairlostalk forumunda zix losyon kullananlar var bunu hazırlamak için çinko ve b6 vitaminiyle durdurduğunu söylemişol sayıda yorum almış halada kullanıyor bu kişinin yazısını aktarıp konu hakkında bilgi vereceğim

Öncelikle adamın yazısı :

Zix losyonu keşfettim Birçok insan bu ilaçla başarılı oluyordu. Etil alkol ve damıtılmış su ile karıştırılmış B6 vitamini ve Çinkodan oluşuyor. Çinko sülfat + B6'nın (p5p) kafa derisi dht'sini azalttığını gösteren bir çalışmadan alıntı yaptı. Neden olmasın dedim, amazon'daki bağımsız mağazadan vitaminleri sipariş ettim ve tarifine göre karışımı karıştırdım (klasik zix). Birkaç gün içinde kaşıntılarım geçti, bu Tanrı'nın bir lütfuydu. Kaşıntı o kadar kötüydü ki, kafa derimi çatalla parçalamak istiyordum. Her neyse, kafa derim saç dökülmesinden önceki gibi beyaz ve sağlıklı görünüyordu. Bir ya da iki hafta içinde dökülme neredeyse sıfıra indi ve saçlarım iyileşti. Hala finasterid kullandığım 9-12 ay öncesine göre daha inceydi, ama saçlarım hala gerçekten iyi görünüyordu.

Yıllar içinde (finasteridi bıraktığımdan beri 11 yıl ve erkek tipi kelliğe başladığımdan beri 19 yıl), saçlarım mükemmel değil çünkü başka şeyler denedim. genel olarak, sahip olduğum şeylerin çoğunu korudum. Şu anda muhtemelen NW2'yim, 2005'in sonundan beri Norwood 1'den geliyorum. Yoğunluğumu ve saç çizgimin bir kısmını kaybettim, ancak 39 yaşında hala arkadaşlarımın çoğundan daha fazla olmasa da çok saçım var. Tüm hesaplara göre, bunun büyük bir başarı olduğunu söyleyebilirim. Finasterid kullanmaya devam etseydim muhtemelen daha fazlasına sahip olurdum, ancak yanlar nedeniyle hala tam bir karmaşaya sahip olurdum. Bu benim için en iyi çözüm oldu.

Adam önce finasterid kullanıyor ve kız arkadaşına gittiği zaman finasteridi yanına almayı unutuyor ve finasterid kullanmadan bedeninin daha sağlıklı olduğunu söylüyor beyin sisi gibi önemli bir problemide finasteridi bırakarak atlattığını aktarıyordu ben de biraz araştırdım dediklerinde haklı olabilir mi diye ve diğer kullanıcıların deneyimlerini okudum şöyle söylüyorlar. Bi kaç araştırmayla çinkonun topikal olarak uygulandığında 5 alfa redüktaz inhibisyonu bloke ettiğini gördüm kullananlar b6 gibi zaten bilinen bir etkenle karıştırıp topikal olarak uygulandığında etkisinin daha çok olduğunu söylüyor ürünün - yönü ise alkol ile karıştırılması alkol cildi uzun süreli kullanımda tahriş edip zarar vermekte ayrıca dermatit sorunu bulunanların uzun süreli alkol kullanımından uzak durması lazım önceden minox miracle losyon gibi ürünleri kullananlar anlar. Alkol yerine elsev arginin direnç veya tresan saç güçlendirici ve canlandırıcı saç toniği kullanabilirsiniz. Diğer eksi yönlerinden bazıları şunlar;

Kullananlardan bazı kesim bu topikden sonra saçlarının dahada inceldiğini söylüyor ve buna zix in sebep olduğunu düşünüyor.

Bazı kesim ise işe yaradığını fakat erkek tipi dökülmeye etki etmediğini bu kadar uğraş yerine başka ürünler kullanmayı öneriyor.

Benim görüşüm ise minoxidil ve diğer losyonlarda döngü olayı olduğu ne kadar uğraşırsanız uğraşın yolun başına döneceğinizdir konuyu okumak isteyenlere link bırakıyorum

Alperen

Alperen

Üye
Teşekkür ederim paylaşım için güzel ve faydalı bir konu olmuş, bir çok saç dökülmesi çinko eksikliği olabiliyor kesinlikle doktor tahlil kontrol şart

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
104
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt