Zinco 50 mg kapsül kullananlar var mı?

• Konuyu başlatan Emremix
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 260
  • Cevap 0

Zinco 50 mg kapsül kullananlar var mı?

1
Arkadaşlar merhaba saç incelmesini önlemek için bir süredir zinco 30 mg tablet kullanıyorum eczacı arkadaşım incelmeler, yağlanma ve saç güçlendirmek için önerdi 3 ay kesintisiz kullan faydasını görüceksin dedi. Yanında biotin 5 mg vitaminide kullanıyorum başlayalı 1 ay oldu saçlarıma çok iyi geldi. Ama okuduğum kadarıyla zinco kapsül ilacını sürekli kullanmayıp belli bir süre ara verilmesi gerektiğini duymuştum fazlasıda zararmış. Genelde doktorlar çinko eksikliği için takviye edici olarak veriyorlar. Şuan kullanmaya devam ediyorum. Genetik saç dökülmem yok sadece saçları dolgun yapmak için alıyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar. Zinco kapsül kullananlar yorumlarını yazabilir mi faydası yada zararı hakkında bilgi verecek sonuç alanlar varmı?
0 6
1
Arkadaşlar merhaba saç incelmesini önlemek için bir süredir zinco 30 mg tablet kullanıyorum eczacı arkadaşım incelmeler, yağlanma ve saç güçlendirmek için önerdi 3 ay kesintisiz kullan faydasını görüceksin dedi. Yanında biotin 5 mg vitaminide kullanıyorum başlayalı 1 ay oldu saçlarıma çok iyi geldi. Ama okuduğum kadarıyla zinco kapsül ilacını sürekli kullanmayıp belli bir süre ara verilmesi gerektiğini duymuştum fazlasıda zararmış. Genelde doktorlar çinko eksikliği için takviye edici olarak veriyorlar. Şuan kullanmaya devam ediyorum. Genetik saç dökülmem yok sadece saçları dolgun yapmak için alıyorum. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar. Zinco kapsül kullananlar yorumlarını yazabilir mi faydası yada zararı hakkında bilgi verecek sonuç alanlar varmı?
E

Emremix

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
105
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt