Zigavus Siyah Sarımsaklı Şampuan Kullanıcı Yorumları

• Konuyu başlatan Afrasze
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 210
  • Cevap 0

Zigavus Siyah Sarımsaklı Şampuan Kullanıcı Yorumları

1
Öncelikle ürünün içerisinde sarımsak kokusu mevcut buda tabi ki insanı rahatsız edebiliyor. Fakat ürünü kullanan kişiler gayet üründen memnunlar çoğu kullanıcı ürünü kullanırken kısa süre içerisinde saç dökülmesinden kurtulmuş bazıları bazılarının saçları gür şekilde çıkmaya başlamış ve dolgunlaşmış şampuan hakkında yan etkisini sorduğumda herhangi bir yan etkisinin olmadığını dile getirdiler. Ürünün fiyatı da gayet uygun kullanım açısından ve fiyat performans açısından gözlemlerime göre beğendim Ama yine de sizlere sormak istedim aramızda bu ürünü kullananlar memnun kalan kişiler bilgi verebilirler mi?
0 6
1
Öncelikle ürünün içerisinde sarımsak kokusu mevcut buda tabi ki insanı rahatsız edebiliyor. Fakat ürünü kullanan kişiler gayet üründen memnunlar çoğu kullanıcı ürünü kullanırken kısa süre içerisinde saç dökülmesinden kurtulmuş bazıları bazılarının saçları gür şekilde çıkmaya başlamış ve dolgunlaşmış şampuan hakkında yan etkisini sorduğumda herhangi bir yan etkisinin olmadığını dile getirdiler. Ürünün fiyatı da gayet uygun kullanım açısından ve fiyat performans açısından gözlemlerime göre beğendim Ama yine de sizlere sormak istedim aramızda bu ürünü kullananlar memnun kalan kişiler bilgi verebilirler mi?
A

Afrasze

Üye
Öncelikle ürünün içerisinde sarımsak kokusu mevcut buda tabi ki insanı rahatsız edebiliyor. Fakat ürünü kullanan kişiler gayet üründen memnunlar çoğu kullanıcı ürünü kullanırken kısa süre içerisinde saç dökülmesinden kurtulmuş bazıları bazılarının saçları gür şekilde çıkmaya başlamış ve dolgunlaşmış şampuan hakkında yan etkisini sorduğumda herhangi bir yan etkisinin olmadığını dile getirdiler. Ürünün fiyatı da gayet uygun kullanım açısından ve fiyat performans açısından gözlemlerime göre beğendim

Ama yine de sizlere sormak istedim aramızda bu ürünü kullananlar memnun kalan kişiler bilgi verebilirler mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
26
Çevrim içi ziyaretçiler
41
Toplam ziyaretçi
67

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt